mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Ojciec Chrzestny
Jak tam, jesteście podekscytowani dzisiejszym odcinkiem Californication ?
Dynastię to i ja oglądałem - liczyłem odcinki, skończyło się bodaj na 220 w 1 serii, jak zasypało w jakiejś jamie dwójkę bohaterów. Do tego stopnia zafascynowałem się porwaniem Crystal, że podobnie jak ona w drewnianych drzwiach tak i ja wierciłem cyrklem dziurę, aby można było coś zobaczyć. Różnica oczywiście jest taka, że ja wierciłem ową dziurę w ścianie pokoju brata Jak tato to zobaczył to był w szoku, sporo tynku wydłubałem ,ale ostatecznie nie przekopałem się do kuchni
User
Nienawidzę polskich seriali tak na początek zaznaczę.
Wielbię amerykańskie. ^^
to tak może; bones, how i met your mother, 24, queer as folk, buffy, charmed (te dwa obejrzałęm w całości), angel, supernatural, gossip girl, one tree hill, prison break, desperate housewives, ghost whisperer, fringe, 90210, heroes.
xDDD
User
Jak byłem naprawdę mały to lubiłem latynoskie seriale typu Paloma czy Zbuntowany anioł, potem troszeczkę Złotopolscy ale specjalnie mnie nie wciągnęło. Jakieś 4-5 lat temu ograniczyłem się do Kiepskich i Rodziny Zastępczej, a ostatnio namiętnie śledzę wszyskie odcinki Rancza
User
o tak - Ranczo to świetny serial
z niecierpliwością czekam na nową serię, bo na razie powtórki
User
D jak dekiel xDDD ---> to jest śmieszniejsze niż "Rejs" z "Misiem"
Moim zdaniem seriale to najwieksze mozliwe pożeracze czasu , który przecież mozna spozytkować duzo bardziej pozytecznie
Ja przez lata zaliczylem tylko jeden serial telenowelowy w tytule miał " Zbuntowany anioł" . Ale to też tylko dlatego że na okres emisji przypadał mi szlaban na wszelkie wyjścia , w drugiej kolejności zadziałała latynoska uroda Natki Oreiro
Ostatnio edytowany przez Sydney (03-12-2008 18:27:13)
Ojciec Chrzestny
39 i pół leci, fajowy serial.
Darek
User
Też oglądam Nie widziałem wszystkich odcinków pierwszej serii, więc powtórki się przydadzą...
Kiedy druga seria?
Ojciec Chrzestny
asiek napisał:
Kiedy druga seria?
Podejrzewam, że jak skończą powtarzać 1-wszą
Six Feet Under - ogladal ktos ? Brat sciagnal 2 sezony (podobno jest 6), ogladnalem kilka odcinkow pierwszego sezonu i jak na razie rewelacja. Spadam ogladac dalej 8)
Ostatnio edytowany przez Bizon (24-12-2008 22:14:30)
Ojciec Chrzestny
Hehe
Dziś jakiś dzień na masowe oglądania konkretnych seriali . Ja dopadłem do swojego kompa i oglądam Falę Zbrodni - jestem przy 77 odcinku - jest wszystkich 120
Tak więc, też spadam oglądać dalej
User
Married with children
Plebania
Klan (Maciek - 4ever <3) ^^
Last hit for Wimby
Na pewno Świat według Bundych i kultowa postać Ala xDDDDDDD
Prison Break, wszystkie części uwielbiam
D jak dekiel - jestem fanem geniuszu Mieszka, całe Fristajlo to był jeden z moich ulubionych programów.
CSI tak, ale tylko New York, głównie za kapitalną rolę szefa biura, nie mam pojęcia jak sie wabi.
User
Seriali za często nie oglądam ale zdarza nieraz coś obejrzeć , lubię''Dexter, Californication, Gwiezdne Wrota i Morderstwa w Midsomer a dawniej to jeszcze Soprano.Nie lubię jakoś polskich seriali coś mi nie leżą...
Zbanowany
Swiat wedlug Kiepskich (szczegolnie odcinki z Waldkiem i Babka), xD
Prison Break (wszystkie czesci sa doskonale),
Dexter (swietny serial a przede wszystkim glowna postac przedstawiona w zupelnie odbiegajacym od schematow swietle),
Fala Zbrodni (doskonaly kryminaly serial).
Ostatnio edytowany przez rusty Hewitt (03-02-2009 17:08:23)
Co wam sie podoba w Prison Breaku ? Wedlug mnie pierwsza seria byla swietna, druga juz slabsza, ale mogli ja dokonczyc, zakonczyc ucieczke sukcesem i to skonczyc. Tak zrobilo sie z tego strasznie naciagana i tandetna bajeczka. Po zdaje sie 5, czy 6 odcinku czwartego sezonu nie wytrzymalem i postanowilem przestac to ogladac. Sciagne ostatni odcinek bo jestem ciekawy jak to zakoncza
Ogladnolem w styczniu 5 sezonow Six Feet Under, bardzo fajny serial o zakladzie pogrzebowym. Jednym z glownych aktorow, jest ten gosc co jest Dexterem.
Po sesji zamierzam ogadnac Dextera, wszyscy mowia ze dobry, a pozniej Dr. House.
User
Zakończą ale dopiero koło czerwca bo na przełomie marca/kwietnie wyjdzie 17/22 odcinek. A 1 seria była kapitalna. Życie więzienne, plany ucieczki - po prostu super pomysł. Druga również świetna. Pogonie, dużo akcji i do tego fantastyczna postać Mahone'a. Trzecia w Sonie dość naciągana al mi się podobało. Czwarta lepsza od trzeciej ale słabsza od pierwszej i drugiej Ciekawi mnie jak to zakończą. Nie będę opowiadał co się wydarzyło, bo pewnie wielu będzie mi to mieć za złe
User
Sciagnalem po namowach moich znajomych amerykanski serial '' Swiat gliniarzy '' i nie moge oderwac oczow od
monitora wczoraj obejrzalem jednym tchem 8 odcinkow pierwszej seri