mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Come on Andy !
DUN I LOVE napisał:
Vamos Jurgen!
Weiter Juan !
Trzeba się troszczyć, o miejsce Roda w Londynie.
Masta
DUN I LOVE napisał:
Dobsh, szczęśliwie dotarłem do domu i mogę w wygodnym krześle oczekiwać na mecz Rogera. Vamos Jurgen!
Nie dość, że zarobek kiepski, to i warunki iście spartańskie.
Jurgen GOAT Melzer powinien spokojnie to wyciągnąć, najwyraźniej nie jest dogrzany po meczu R16 i pragnie przed pogrążeniem Ryżego osiągnąć optymalną dyspozycję.
Ojciec Chrzestny
Raddcik napisał:
Słyszałem, że trybuny hali O2 mają dużo miejsc siedzących.
Masta
Oczywiście Austriak odrabia straty w ostatniej chwili.
7/6 5/5 Jurgoat.
Ostatnio edytowany przez Fed-Expresso (15-10-2010 12:10:27)
Come on Andy !
DUN I LOVE napisał:
Raddcik napisał:
Słyszałem, że trybuny hali O2 mają dużo miejsc siedzących.
Monaco [*] z 5*-4 40/15 na 5-5*
Ojciec Chrzestny
No łatwiejszej drogi do finału to Mary nie mógł sobie wyśnić.
Ojciec Chrzestny
Po tym, jak w Rzymie w 2009 roku Gonzo ograł Monaco w ćwiartce nie sądziłem, że Pico kiedykolwiek zrobi połówkę w mastersie (wtedy we Włoszech grał super). A tu takie zaskoczenie - do tego wyczyn na kortach twardych. Brawo! Vamos!
User
Fed *2/1
W prezencie dał to przełamanie Rogerowi Szwed. 3 UE i do tego 2 razy zmarnowany challenge.
E: Już *4/1 Strasznie Soda kaleczy.
Ostatnio edytowany przez szeva (15-10-2010 13:44:18)
Masta
Hmm. Federer w gruncie rzeczy nic nie gra, a prowadzi z podwójnym przełamaniem.
Soderling wydaje się być w totalnej rozsypce od USO, szczególnie serwis zawodzi na całej linii.
Ojciec Chrzestny
Widzę podobieństwo do ich ostatniego meczu. Soderling robi co może, abyśmy nie dowiedzieli się niczego konkretnego o tym, w jakiej faktycznie formie znajduje się Federer.
Federer - Errorling 6-1.
Masta
Weryfikacja nastąpi już jutro. Przypuszczam, że jeśli Roker nie uwolni się od biegania w old-mode, to nie ma szans na pojedynczego seta.
Jak to stwierdził słusznie komentator,"Federer has Soderling's number".
Bezradny,a co chyba najgorsze dla Szweda, zupełnie bez wiary podchodzi do tego spotkania.
Masta
Lepiej dla samego Feda, żeby w końcu Soderling przestał odwalać manianę i spróbował przebić 3-4 piłki, bo może to wytworzyć fałszywe przekonanie o wysokiej dyspozycji Szwajcara u niego samego, co będzie brzemienne w skutkach.
Masta
Soderling ma gorszy okres, jednak to nie powód, aby deprecjonować jego dotychczasowe osiągnięcia. Za wiele tytułów na swoim koncie nie zapisał,ale z tego co się orientuję, ograł przynajmniej raz każdego z Top-10, co mimo wątpliwego poziomu czołówki, zasługuje na szacunek.
Ojciec Chrzestny
W zasadzie, poza wypisaniem cyferek z tablicy wyników, trudno o jakikolwiek komentarz.
Zresztą charakteryzowaliśmy grę Robina wielokrotnie. Ma dzień konia, może ograć absolutnie każdego, jest w słabszej formie to w zasadzie nie gra. Dzisiaj Robin jest przede wszystkim myślami poza kortem. Już nawet ten brak jakiejkolwiek reakcji na serie wywalonych piłek jest chyba wymowny.
Niemniej Soda i tak dokonuje niebywałej sztuki. Oglądający ten mecz patrzą na Niego, nie na Federera.
Administrator
Spotkanie zdecydowanie godne ćwierćfinału Mastersa.
-------------------------------------------------------------------
Plan gier na sobotę
Ostatnio edytowany przez jaccol55 (15-10-2010 14:20:58)
Masta
Można powiedzieć tyle, że Fed nie przeszkadzał Soderlingowi w artykułowaniu własnych słabości.