mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
User
Czemu Sexlana?? A na Zwonarievą, która zawsze działała mi na nerwy swoją łupkowatą grą, od jakiegoś czasu patrzy się z prawdziwą przyjemnością Chciałbym żeby powalczyła w US Open o zwycięstwo.
User
Nowa krew wkracza do kobiecych rozgrywek. W finale w Osace zagrają 33-letnia Tamarine Tanasugarn i 40-letnie Kimiko Date Krumm
Administrator
Poczekaj do finału Wiednia (Muster przyjął przecież WC).
User
Górą Tamarine, tytuł należy do niej. Kimiko nie wytrzymała w trzecim secie, szkoda. Zmęczyły ją zapewne trzysetówki z Peer i Stosur.
Tanasugarn def. Date-Krumm 7:5 6:7(4) 6:1
A w finale w Linzu Ana i Patty. Szykuje się ciekawe spotkanie.
User
Równo przed dwoma laty, właśnie w Linzu Ana odnotowała swój ostatni tenisowy skalp. Tak więc powtórka coraz bliżej. Oby się udało. Finał o 13.45 na Eurosporcie 2.
jaccol55 napisał:
Poczekaj do finału Wiednia (Muster przyjął przecież WC).
Tylko kto będzie jego finałowym rywalem? Ciężko znaleźć kogoś, aby średnia równała się z tą u pań.
User
Ana powraca, triumfuje w Linzu. Dość jednostronny pojedynek.
Ana def. Patty 6:1 6:2
User
Ana koncertowe zwycięstwo.
Ojciec Chrzestny
Pierwsze zwycięstwo od 2 lat?
Ana
Moderator
Ana (że się pokuszę o oryginalność ) No naprawdę z przyjemności patrzyło się na te forhendowe petardy, agresywny bekhend i potężne returny. Serwis też lepszy, ale ciągle mnie nie przekonuje, niemniej cieszy turniejowy skalp po długiej przerwie. Oby był to początek czegoś większego, wstyd nie wykorzystać takiej biedy w czołówce.
User
DUN I LOVE napisał:
Pierwsze zwycięstwo od 2 lat?
Taak, dokładnie ostatni tytuł Any w 2008 roku to właśnie Linz.
Come on Andy !
WTA Championships Doha 2010
Podział na grupy
grupa "Kasztanowa"
1-Caroline Wozniacki (Dania)
4-Francesca Schiavone (Włochy)
5-Samantha Stosur (Australia)
7-Jelena Dementiewa (Rosja)
grupa "Biała"
2-Wiera Zwonariewa (Rosja)
3-Kim Clijsters (Belgia)
6-Jelena Jankovic (Serbia)
8-Wiktoria Azarenka (Białoruś)
Ojciec Chrzestny
Grupa Kasztanowa:
Woźniacki – Schiavone 36 61 61
Stosur – Dementieva 64 46 67
Dementieva – Woźniacki 16 16
Schiavone – Stosur 46 46
Stosur – Woźniacki 64 63
Dementieva – Schiavone 46 26
TABELA KOŃCOWA
1. Stosur 3-2-1-5/2
2. Woźniacki 3-2-1-4/3
3. Schiavone 3-1-2-3/4
4. Dementieva 3-1-2-2/5
Grupa Biała:
Zvonareva – Janković 63 60
Azarenka – Zvonareva 67 46
Clijsters – Janković 62 63
Azarenka – Janković 64 61
Zvonareva – Clijsters 64 75
Azarenka – Clijsters 46 75 16
TABELA KOŃCOWA
1. Zvonareva 3-3-0-6/0
2. Clijsters 3-2-1-4/3
3. Azarenka 3-1-2-3/4
4. Janković 3-0-3-0/6
Legenda: ilość gier – zwycięstwa – porażki – stosunek setów
Buntownik z wyboru
Pierwszą finalistką turnieju Masters w Dausze jest Kim Clijsters, która pokonała Samanthę Stosur 7-6 6-1.
E: W finale Clijsters zmierzy się z Karoliną Woźniacką, która pokonała Wierę Zwonariową 7-5 6-0.
Ostatnio edytowany przez Joao (30-10-2010 19:46:30)
User
W finale debla pary Peschke/Srebotnik i Dulko/Pennetta. Mam nadzieję, że Flavia i Gisela zastąpią sobie tym tytułem brak, póki co, Wielkiego Szlema.
Buntownik z wyboru
Kim Clijsters wygrała turniej Masters. W finale pokonała Karolinę Woźniacką 6-3 5-7 6-3.
User
Jisner napisał:
W finale debla pary Peschke/Srebotnik i Dulko/Pennetta. Mam nadzieję, że Flavia i Gisela zastąpią sobie tym tytułem brak, póki co, Wielkiego Szlema.
Dulko i Pennetta wygrywają 7-5, 6-4, może w przyszłym roku zdobędą wreszcie upragnionego Szlema.
User
Sempere napisał:
Dulko i Pennetta wygrywają 7-5, 6-4, może w przyszłym roku zdobędą wreszcie upragnionego Szlema.
Ja mam taką nadzieję. Tworzą bardzo sympatyczny team i miło się na nie patrzy. ;]
User
Jak można oglądać kobiece deble?
User
Jak to jak? xdd Normalnie odpalam i oglądam. xd Gdyby jeszcze dało się krzyki "ograniczyć" to byłoby jeszcze lepiej.
E:
Ana z kolejnym skalpem w tym sezonie. Jeszcze parę miesięcy temu nie dawałem jej szans na cokolwiek w tym sezonie. Po Linzu Ana dopisuje sobie triumf na malowniczej wyspie Bali.
Buntownik z wyboru
Serbka Ana Ivanović zwycieżyła turniej Commonwealth Bank Tournament of Champions rozgywany na wyspie Bali. W finale pokonała Rosjankę Alisę Keljbanową 6-2 7-6(2).
Ostatnio edytowany przez Joao (07-11-2010 12:21:46)