mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Come on Andy !
Całe szczescie że to nie kolano, bo w takim przypadku to Jo chyba by już sobie odpuścił dalszą część sezonu i zaczął rozmyślać jak zachować Punkty z Aussie Open
a btw to widzieliscie to http://www.atptennis.com/3/en/players/p … +Mannarino xDDD ??
i jak tu ufać ATP ?! xD
Ojciec Chrzestny
Raddcik napisał:
cie to http://www.atptennis.com/3/en/players/p … +Mannarino xDDD ??
i jak tu ufać ATP ?! xD
10'3'' (312 cm)
71 lbs (32 kg)
Hahaha x
Moderator
Toż to przyszły numero uno! Jak on będzie grzmocił serwy z takiego pułapu, to doktor Ivo wyda się serwisową niedojdą , tylko jakiś chudziawy troszkę, powinien masy nabrać lol
Ostatnio edytowany przez Robertinho (02-10-2008 20:07:28)
Ojciec Chrzestny
Wspomniany człek wygrał dziś w 2 setach z De Voestem (6-4 7-5). Nie dość, że faceta zapewne nie idzie przełamać to jeszcze sam potrafi wygrywać serwisy rywala - dominator się zbliża
Te Jego 32 kg to pikuś - oni wszyscy teraz tacy duzi i chudzi, a ten przypadek jest ekstremalny
Jutro ćwierćfinał wszystkich ćwierćfinałów: Mathieu - Tipsarević.
Dobrze, że któryś z nich zawita do SF.
Mahut narobił dymu w 1 meczu, a dziś poległ z Gicquelem, który tenisowo zdaje się być w zaawansowanym wieku przedemerytalnym.
z mtf:
"Joakim Johansson will make a comeback at Stockholm Open. His shoulder has healed and he has been practicing well. He is expected to announce the comeback at a press conference today."
normalnie o żesz ty w morde kopany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak to jest prawda to jednak Bóg istnieje
Ojciec Chrzestny
Lena napisał:
z mtf:
"Joakim Johansson will make a comeback at Stockholm Open. His shoulder has healed and he has been practicing well. He is expected to announce the comeback at a press conference today."
normalnie o żesz ty w morde kopany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak to jest prawda to jednak Bóg istnieje
AAAAAAAAA - poważnie ?!!!
Moja szwedzka morda kochana
Ale się cieszę !!!!
Na jakiś konkretny wynik nie ma co liczyć, ale sam fakt spodziewanego powrotu bardzo radosną nowiną jest
Pim -Pim
Come on Andy !
Lena napisał:
z mtf:
no rzeczywiscie jak to prawda jest to istnieje xDDD
i jeszcze tak piszą:
"Official: Joachim "Pim Pim" Johansson are making an sensational comeback after his retiring for 8 months ago, his injury has healed and he has given an WILD CARD to the main event. Absolutely amazing!"
Normalnie w końcu dobra rzecz dzisiaj, Pim Pim jest leninemu sercu już od dawna umiłowany. Jak sie okazało, że z ramienia ma miazge a nie kości to kurcze żal było młokosa.
Ale świetnie, że jednak próbuje wrócić
Ostatnio edytowany przez Lena (03-10-2008 10:29:20)
Ojciec Chrzestny
Memu sercu również umiłowany.
Złożyło się na to kilka okoliczności, ale najbardziej ten Jego pech zdrowotny.
I dłużej trwała przerwa w grze, tym bardziej mu kibicowałem.
W przeciwieństwie do podobnych "kolegów" nie jest to klasyczny młotek do wbijania gwozdzi.
Super, że próbuje
Cudow bym po nim nie oczekiwal po takich ciezkich klopotach ze zdrowiem, ale fajnie ze probuje wrocic. Gratuluje mu zawziecia i zycze powodzenia.
User
Main Draw Wiedeń
[1] WAWRINKA, Stanislas SUI vs QUALIFIER
QUALIFIER vs KARANUSIC, Roko CRO
MOYA, Carlos ESP vs BERRER, Michael GER
SCHWANK, Eduardo ARG vs [7] SIMON, Gilles FRA
[4] KARLOVIC, Ivo CRO vs FERRERO, Juan Carlos ESP
LJUBICIC, Ivan CRO vs MELZER, Jurgen AUT
LOPEZ, Feliciano ESP vs CALLERI, Agustin ARG
[WC] KOUBEK, Stefan AUT vs [6] ROBREDO, Tommy ESP
[5] VERDASCO, Fernando ESP vs QUALIFIER
CANAS, Guillermo ARG vs SEPPI, Andreas ITA
KOHLSCHREIBER, Philipp GER vs GICQUEL, Marc FRA
[WC] FISCHER, Martin AUT vs [3] DEL POTRO, Juan Martin ARG
[8] MONFILS, Gael FRA vs [WC] PEYA, Alexander AUT
QUALIFIER vs STEPANEK, Radek CZE
GULBIS, Ernests LAT vs VOLANDRI, Filippo ITA
BOLELLI, Simone ITA vs [2] GONZALEZ, Fernando CHI
Ojciec Chrzestny
Kremlin Cup - Drabinka
[1] DAVYDENKO, Nikolay RUS vs SERRA, Florent FRA
DEVILDER, Nicolas FRA vs GARCIA-LOPEZ, Guillermo ESP
QUALIFIER vs BENNETEAU, Julien FRA
QUALIFIER vs [7] SAFIN, Marat RUS
[3] YOUZHNY, Mikhail RUS vs GABASHVILI, Teimuraz RUS
ZVEREV, Mischa GER vs GREMELMAYR, Denis GER
TROICKI, Viktor SRB vs DONSKOY, Evgeny RUS
KUDRYAVTSEV, Alexandre RUS vs [8] TIPSAREVIC, Janko SRB
[6] LLODRA, Michael FRA vs QUALIFIER
SANTORO, Fabrice FRA vs SCHUKIN, Yuri KAZ
SELA, Dudi ISR vs HANESCU, Victor ROU
STAKHOVSKY, Sergiy UKR vs [4] MATHIEU, Paul-Henri FRA
[5] TURSUNOV, Dmitry RUS vs KUNITSYN, Igor RUS
GINEPRI, Robby USA vs QUALIFIER
STARACE, Potito ITA vs CHARDY, Jeremy FRA
LU, Yen-Hsun TPE vs [2] ANDREEV, Igor RUS
loooooool - Marat rozstawiony
Jak on "trenuje" tak jak ja to widziałam w wieściach na ruskiej planecie to żadne rozstawienia nic nie dadzą bo pewnie każdy kwalifikant widzi i wie jak z Maratem jest i że to obecnie gracz do ogrania najlepszy pod kilkoma względami nazwisko ma, tytuły za nim i dokonania przemawiają to i dobrze mieć cenoione (niegdyś - sic!) nazwisko na rozkładzie, każdy nołnejm musi od czegoś zaczynać, a Marat, troche ciężko mi to pisać ale cóż, to teraz najlepsza i najłatwiejsza zdobycz. Dla takiego zaczynającego dopiero kariere w profesjonalnym tenisie jakiś tam prestiż jest bo sie pokonało Safina, a że Ruski w formie gorzej niż mizernej to nie ma znaczenia bo nazwisko ustrzelone i dosier ładniej wygląda .
Taki mi sie przypomniał cytat z Sapkowskiego: "rycerz chędożony! herbowy! trzy lwy w tarczy! dwa srają, a trzeci warczy!" - chyba sama w to nie wierze ale zawarcz Marat i nie daj dupy
Ostatnio edytowany przez Lena (04-10-2008 12:07:34)
Ojciec Chrzestny
Ciężko tu o jakikolwiek optymizm, bo i losowanie slabe.
O ile 1 mecz do wygrania to pózniej nieobliczalny Benneteau, a w 1/4 Koluś.
Ćwierćfinał z Denko to chyba maksimum na jakie w obecnej chwili możemy liczyć, ale przyszlość może przecież zarysować się ws jaśniejszych barwach.
Czekam by o PHm wspomnieć, ale dłużej nie wydzierże - ludzie!! Paul już w 1/2 i to bez straty seta
Eee tam, że taką parafrazą rzuce - porzuć optymizm jako i ja porzuciłam
Dół drabinki kapitalny. Półfinał Paula z Dimą jak najbardziej realny i chyba oczekiwany, szczerze to mam nadzieje, ze któryś z tej dwójki zgarnie carat na Kremlu.
allez w Metz !
User
Ojojoj jakież paskudne losowanie Marata , ale ja osobiście nadal widze szanse nawet na półfinał , ewentualna premierowa wygrana z kwalifikantem będze miala swoją wartość , wszak grajki z eliminacji mają to przewage nad innymi że szybciej adeptują się do nawierzchni i na początku często osiągają przewage , a ich niektórzy przeciwnicy rozstawieni z nr 7 zaczynają sprawiac wrażenie znudzonych meczem , pisze to dlatego by ewentualną porażke nie brac za pełne odzwierciedlenie sił . kwalifikant zawsze bedzie kwalifikantem , a Safin to Safin , nie ale juz tak calkiem poważnie to uważaj Marat !
Ostatnio edytowany przez Sydney (04-10-2008 12:39:59)
Sydney napisał:
pisze to dlatego by ewentualną porażke nie brac za pełne odzwierciedlenie sił
Uwierz mi Syd już pełniejszego przeglądu swoich sił Marat nie może zaprezentować, wszak wsio wiadomo i nic nie zdziwi nawet wtopa z kwalifikantem
ŁAdny ćwierćfinał Tipsara z Miszką sie szykuje o ile kolaga Troicki nie zechce sie wmieszać, a pewnoe zechce
Ojciec Chrzestny
Zanim Kreml opanuje do reszty nasze serca
Toczą się kwale i Sztokholmie, poza 3 Polakami do MD dobija się niejaki Juan Monaco - co się z chłopakiem stało
Rezultaty póki co w kratke:
D. Olejniczak 3 0
B. Evans 6 6
N. Madami 2 2
L. Kubot 6 6
J. Monaco 6 7
M. DellAcqua 2 6
Mecz Przysiężnego z Quareshim ponoc trwa
Aha i cytat z Kremla:
A.Golubev - P.Davydenko 6-0 6-0
Już myślałem, że Kolia na rowerze odjechał
Uuu to chyba ten Davidienko to nie rodzina jednak z tamtym xDD
Ojciec Chrzestny
No i Przysiężny poległ.
Quareshi - Michaś 5-7 7-6 7-6
Bardzo wyrównany mecz, ale niestety nie po myśli Polaka - ciężko idzie Przysiężnemu powrót po kontuzji.
Lada chwila dostępna będzie drabinka Sztokholmu.