mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Moderator
DUN I LOVE napisał:
Robertinho napisał:
A co na ten ¶mia³y manewr jego mama?
Wpad³a w umiarkowan±, aczkowliek bardzo zauwa¿aln± histeriê. W kolejnych odcinkach bêdzie dym.
Ksawery dotar³ do Kasi, wyzna³ Jej mi³o¶æ i w czu³ym poca³unku zamknêli drzwi od Jej domu, oczywi¶cie od wewn±trz.
Spoko, nagra³em se i wszystko dzi¶ zobaczê. Co za emocje siê zapowiadaj±.
Ojciec Chrzestny
Alina nie mo¿e doj¶æ do siebie po upokorzeniu, którego Klaudia do¶wiadczy³a ze strony Ksawerego. Wkrótce dochodzi do spotkania Aliny z Bo¿en±, matk± Klaudii.
Ten cytat (zapowied¼ dzisiejszego odcinka) wywo³uje u mnie spore napiêcie.
Moderator
Robertinho napisał:
DUN I LOVE napisał:
Robertinho napisał:
A co na ten ¶mia³y manewr jego mama?
Wpad³a w umiarkowan±, aczkowliek bardzo zauwa¿aln± histeriê. W kolejnych odcinkach bêdzie dym.
Ksawery dotar³ do Kasi, wyzna³ Jej mi³o¶æ i w czu³ym poca³unku zamknêli drzwi od Jej domu, oczywi¶cie od wewn±trz.
Spoko, nagra³em se i wszystko dzi¶ zobaczê. Co za emocje siê zapowiadaj±.
Dawidzie, ale w tym co ja obejrza³em w³a¶nie, skoczy³o siê poca³unkiem na tle otwartych drzwi. Ponios³a Ciê wyobra¼nia, czy ogl±da³e¶ jak±¶ rozszerzon± wersjê odcinka, a'la 13 ksiêga Pana Tadeusza?
Dla mnie najlepszym serialem ever by³ Lost-Zagubieni. Ogl±da³em wszystkie sezony, te niedzielne wieczory achh jak by³o piêknie, na ostatnim odcinku a¿ siê pop³aka³em Mo¿e kto¶ z Was go ogl±da³?
Administrator
Ogl±da³em pierwsze 2 sezony. Dalsze ci±gniêcie tego na si³ê, nie przekona³o mnie do siebie, dlatego siê podda³em. Nie zmienia to jednak faktu, ¿e wspominam ca³kiem dobrze te 2 sezony, które obejrza³em.
To tak jak ja siê nie mogê przekonaæ do Hausa, co¶ mnie blokuje.
Ja prócz Prison Breaka niczego w ca³o¶ci nie obejrza³em.Dr House'a to obejrza³em raptem 2 odcinki w TV,a co do LOST to 6 pierwszych odcinków ostatniego sezonu (by³em chory wtedy,a nie by³o co ogl±daæ na kompie),oraz po kilka odcinków z 1,2 i 4 .
O w³a¶nie i obowi±zkowo ca³ego Prison Break'a zobaczy³em. Dobrze Jacek ¿e przypomnia³e¶
User
DUN I LOVE napisał:
Jestem maniakiem serialowym
W swojej "serialowej karierze" ogl±da³em niemal wszystko
Zaczê³o siê od "Marii z przedmie¶cia", poprzez Esmeraldê (podkochiwa³em siê w piêknej Leticii Calderon ).
Pó¼niej by³a "Paloma" i "W Labiryncie Namiêtno¶ci".
Jak ju¿ by³em trochê starszy to nadszed³ czas na polskie seriale, rozmaite: Lokatorzy, Klan, Z³otopolscy, Pierwsza Mi³o¶æ, M jak Mi³o¶æ, Na Wspólnej , czy teraz Londyñczycy i niedzielne hity : "Na Dobre i na Z³e" oraz "Teraz albo nigdy"
By³y te¿ do¶æ d³ugie epizody z naczelnym ¶wiatowym serialem "Moda na Sukces"
Co¶ podobnego jak mo¿na ogl±daæ modê na sukces ???.
Prison break by³ dla mnie dobrym serialem, ogl±da³em ka¿dy odcinek z zapartym tchem, by³o co poogl±daæ w wieczorny wieczór.
User
FEDEER napisał:
w wieczorny wieczór.
Jasne, jak to ¿e mamy jasne S³oñce i czarnych mulatów.
metjuAR napisał:
FEDEER napisał:
w wieczorny wieczór.
Jasne, jak to ¿e mamy jasne S³oñce i czarnych mulatów.
Oj, taki b³±d zdarza siê
Moderator
Tata Ksawery ma romans z Klaudi±?! Dawidzie wiesz co¶ o tych bulwersuj±cych wydarzeniach?
Ojciec Chrzestny
Robertinho napisał:
Tata Ksawery ma romans z Klaudi±?! Dawidzie wiesz co¶ o tych bulwersuj±cych wydarzeniach?
Oczywi¶cie, wczoraj spó¼ni³em siê na trening, bo musia³em obejrzeæ odcinek do koñca. Szkoda, ¿e Ksawery ju¿ wszystko wytropi³.
User
U mnie z serialami jest ten problem, ¿e nie jestem do¶æ systematyczny aby danego dnia o danej porze meldowaæ siê przed telewizorem. Zawsze mi co¶ wypada, albo po prostu zapominam. Z za³o¿enia te¿ nie ogl±dam tasiemców pt. "Koñca nie widaæ", po prostu z obawy, ¿e nie do¿yjê ostatniego odcinka. Niemniej jednak, je¶li ju¿ konwencja jakiego¶ (niezbyt d³ugiego) serialu mi siê spodoba, nabywam po prostu stosown± paczuszkê z p³ytami dvd.
Z komediowych na pierwszym miejscu jest u mnie "¦wiat wed³ug Bundych"
Ze starszych bardzo mi przypad³ do gustu "Columbo" - Peter Falk w roli roztargnionego fajt³apy, który ma do podejrzanego "jeszcze tylko jedno pytanie" zawsze mnie bardzo pozytywnie nastraja.
Wszystkich te¿ gor±co namawiam do obejrzenia polskiego serialu kryminalnego "Pitbull", szczególnie pierwszych dwóch czê¶ci. Mocna obsada, ale przede wszystkim nietypowa prze¶miewczo - satyryczno - gorzka konwencja, czyni z tej produkcji ciekaw± pozycjê, id±c± ca³kowicie pod pr±d serialom typu np "Oficer", które moim zdaniem, poza nieudolnym ma³powaniem hollywoodzkich wzorców, nic do polskiego kina akcji nie wnios³y.