mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Muzza widzê dalej nie czaruje. Verdasco - jako¶ w ogóle mnie to nie dziwi Ale trzeba przyznaæ ¿e fajny mecz rozegrali panowie, w³a¶nie leci powtórka na PSE.
Pusher
Verdasco i ten jego... no, "real tennis".
Wyniki Kubota napawaj± du¿ym optymizmem, choæ ciê¿ko co¶ konkretnego powiedzieæ o jego formie, bo zwyciêstwa nad Cuevasem, Kavciciem, Gilem czy Berlocq nie by³y transmitowane (jak to kwale). Nole na pewno nie zagra tak skoncentrowany jak w meczu z Nadalem, TOP ma manierê nie przyk³adania siê do wczesnych spotkañ. Je¿eli £ukasz poczuje swoj± szansê mo¿e byæ interesuj±co.
Choæ generalnie chcia³bym, ¿eby Djoko nie przegra³ ¿adnego meczu w sezonie, wiêc to jemu kibicujê.
O czym wy do mnie mówicie z tym Kubotem? Jak wygra ³±cznie 5 gemów to bêdzie sukces
Ojciec Chrzestny
Soderling siê wygrzeba³. Teraz powinno byæ lepiej. Tak sobie my¶lê, ¿e to w³a¶nie Szwed przerwie seriê Djoko. Do¶wiadczenie Robina w tej materii jest przeogromne. To on przecie¿ prze³ama³ seriê zwyciêstw Nadala na RG i passê 23 kolejnych SF wielkoszlemowych Federera. Czas na Djoko.
Come on Andy !
Po tym, co £ukasz pokazuje na pocz±tku, to ugranie gema, mo¿e dwóch bêdzie sukcesem.
Ojciec Chrzestny
£ukasz musi i¶æ do przodu, staraæ siê wywieraæ presjê na Serbie, bo jak to spotkanie dalej bêdzie przebiegaæ na wymianie ciosów zza koñcowej to skoñczy siê to bolesn± klêsk± Polaka. Oczywi¶cie mo¿na te¿ liczyæ na kilka s³abszych gemów Novaka, ale mo¿na siê na tym nie¼le przejechaæ.
Piêkna pogoda w Rzymie.
E:
Novak 5-0.
Ojciec Chrzestny
14% punktów wygranych po drugim podaniu, 33 po pierwszym - to wszystko przek³ada siê na wynik niestety. Mam nadziejê, ¿e a¿ tak bezlitosny to Novak nie bêdzie, ¿eby wygraæ tutaj kolejnych 6 gemów z rzêdu.
Administrator
DUN I LOVE napisał:
Mam nadziejê, ¿e a¿ tak bezlitosny to Novak nie bêdzie, ¿eby wygraæ tutaj kolejnych 6 gemów z rzêdu.
Chcesz powiedzieæ, ¿e zrobi 4 df-y w jednym gemie?
Pusher
Liczy³em na wyrównany pojedynek.
Gulbis, Troicki, Istomin schodzili z 1 gemem, dawaj £ukasz!
Ojciec Chrzestny
jaccol55 napisał:
Chcesz powiedzieæ, ¿e zrobi 4 df-y w jednym gemie?
Haha, dobre!
Uwaga, jest pi³ka na upragnionego gema.
Administrator
Mi Pan Fibak z Pani± Str±czy poprawiaj± humor.
Kubot siê nieco rozegra³, mo¿e ugra w koñcu tego gema.
Pusher
Nie by³o kankana po wygranym gemie?!
Ojciec Chrzestny
Yes, Yes,Yes! Upragniony gem na koncie £ukasza.
W pierwszym zakoñczonym dzi¶ meczu Chela nadspodziewanie ³atwo ogra³ Simona.
E:
Kubot 06 36
FM-y 3-10 w STB.
Administrator
Lorenzi stawia nadspodziewanie trudne warunki Rafie. Nadal prze³ama³ W³ocha po ponad 6 min. gemie, by w nastêpnym straciæ przewagê nie ugrywaj±c ani jednego pkt. w gemie.
Lorenzi 3*-4
Ojciec Chrzestny
Bardzo s³aby pocz±tek Nadala. Chyba od tego felernego dla niego roku 2009 Hiszpan nie gra³ tak ¼le. Masa prostych b³êdów, balonu na linie kara serwisowego, gra jakby odbija³ na pocz±tku rozgrzewki. Dzisiaj sobie spokojnie powinien poradziæ, ale z tak± gr± to o rywalizacji z Djoko mo¿e zapomnieæ. No ¿eby z tenisist± z challengerów oddawaæ swoje podania do 0(!), na cegle(!). Muszê przetrzeæ oczy ze zdumienia. Jak do tej pory by³o to nie do pomy¶lenia po prostu.
Btw Lorenzi gra bardzo dobrze.
User
Bardzo dobra regularna gra Lorenziego i zwyciêstwo w 1 secie 7:6 z Nadalem.