mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Moderator
No bez jaj. Patrzy³em tak jednym okiem, ale czego¶ podobnego chyba jeszcze nie widzia³em. Jeden facet przez ca³y czas ucieka, albo podskakuje z opuszczonymi rêkami, drugi nieudolnie stara siê go trafiæ; i jeszcze ten pierwszy za to uciekanie dostaje tytu³.
Ostatnio edytowany przez Robertinho (07-11-2009 23:50:10)
User
Po 6 rundzie statystki by³y zdecydowanie na Haye. Nie s±dze by przez pozosta³e znacz±co siê zmieni³a.
Valuev 120 wyprowadzonych ciosów, 20 celnych, Haye 85 wyprowadzonych 35 celnych.
Nie rozumiem wiêc waszego zdziwienia. To by³a najwyra¼niej taktyka Hayemakera. Unikaæ ciosów, walki w pó³dystansie i liczyæ tylko na kontrê i w³asn± szybko¶æ. Oczywi¶cie przesadzi³ z tym. Swoj± pasywno¶ci± zamiast boksowania powia³o solidn± nud±.
User
asiek napisał:
zamiast boksowania powia³o solidn± nud±.
z twoj± opini± muszê siê niestety zgodziæ Asiek,
dawno nie ogl±da³em tak nudnej walki i wina le¿y raczej po obu stronach.
Mia³ byæ emocje,a by³y nudy..
Come on Andy !
Adamek rzuca wyzwanie Haye'owi
6 lutego w Newark walk± w kategorii ciê¿kiej ma wróciæ na ring Tomasz Adamek. Choæ nazwisko rywala nie jest jeszcze znane, obóz "Górala" rozpocz±³ ju¿ medialne przymiarki do konfrontacji z nowym championem wszechwag federacji WBA Davidem Haye.
- David, je¶li chcesz zmierzyæ siê z kim¶, kto w odpowiedzi na twoje ciosy bije w twoj± twarz, a nie w powietrze, wiesz, gdzie mnie szukaæ - brzmi rzucone Anglikowi przez Adamka wyzwanie. - Nazywasz siebie najlepszym ciê¿kim po tym, jak przez ca³y pojedynek z Wa³ujewem ucieka³e¶ ze strachem w oczach? To nawet nie jest ¶mieszne.
- Gadanie jest nic niewarte. Ludzi nie obchodzi, jaki jeste¶ wielki na konferencjach prasowych. Oni chc± zobaczyæ faceta w ringu - kontynuuje "Góral". - Ja przed swoimi walkami za wiele nie mówiê, a moi rywale wiele nie mówi± po walkach ze mn±, bo s± znokautowani. Twierdzisz, ¿e chcesz byæ mistrzem w sercach kibiców? Zmierz siê ze mn±. Tego chc± teraz kibice.
Pomys³ walki Adamek - Haye wspiera wspó³promuj±ca piê¶ciarza z Gilowic Kathy Duva.
- Minê³o wiele czasu, od kiedy fani boksu widzieli w pojedynkach o mistrzowski pas wagi ciê¿kiej takie konfrontacje, jakie mogli obserwowaæ przed nastaniem ery dominacji superciê¿kich zawodników - uwa¿a szefowa Main Events. - Walka o tytu³ mistrzowski w wadze ciê¿kiej jest efektowna, gdy ten mniejszy facet w ringu podkrêca jej tempo. Muhammad Ali, Joe Frazier, Joe Louis, Rocky Marciano, Jack Dempsey i rzecz jasna Evander Holyfield, ¿eby wymieniæ tylko kilku - oni wszyscy u szczytu kariery wa¿yli poni¿ej 98 kilo. Nastêpny wielki mistrz przyjdzie z kategorii junior ciê¿kiej, wierzymy, ¿e bêdzie to Tomasz Adamek.
Ojciec Chrzestny
Dzi¶ w nocy kozacka walka : Manny Pacquiao - Cotto.
Filipiñczyk da radê?
User
Jak walczy Pacquaio wiem Cotto ? , nie wiem co sob± reprezentu± , ba! nie wiem nawet jakiej ma¶ci to piêsciarz , tak wiêc uchylam sie od typu
Ostatnio edytowany przez Sydney (14-11-2009 11:35:56)
User
Many wygra, musi wygraæ bo chcê zobazcyæ jego walkê z Maywaetherem
User
Sydney napisał:
Jak walczy Pacquaio wiem Cotto ? , nie wiem co sob± reprezentu± , ba! nie wiem nawet jakiej ma¶ci to piêsciarz , tak wiêc uchylam sie od typu
PuertoRico A piêsciarz nie ziemniak. Sam bilans walk mówi sam za siebie. 34 wygrane(27 przez nokaut) i 1 pora¿ka. Choæ dla PacPaca to bez znaczenie. Manny to bokser kompletny, wiêc i z nim da rade. Ta pora¿ka Cotto z Maragarito trochê podwa¿a jego reputacje
User
Kapitalna walka
TKO w 12 rundzie na korzy¶æ Pacquaio
User
Fantastyczny pokaz boksu w wykonaniu Pacqiao, cudownie walczy³ w pe³ni wykorzysta³ swoj± niesamowit± szybko¶æ
Moderator
Pudzian, wiesz co masz zrobiæ!
Masta
Ciekawy pojedynek, jednak ¿eby nie by³o tak, ¿e 100 razy wiêcej szumu medialnego wokó³ tej walki ani¿eli jako¶ci sportowej na ringu.
Na zasadach MMA faworytem wydaje siê Mario, jednak nie postawi³bym jakiej¶ grubek forsy na Pudziana, je¶li szybko nie sprowadzi Najmana do parteru ,ró¿nie mo¿e siê to potoczyæ.
User
Nie wierzê w Najmana, my¶lê ¿e Pudzian go rozniesie, Marcin jest tylko dobry w gadkach typu "jak to robi³em z dziewic±" mimo ¿e ona dalej jest dziewic±
Ojciec Chrzestny
"Pudzianowski przekona siê czym ró¿ni siê hodowla organizmu od uprawiania sportu. "
Taa
User
szok, brawo Pudzian
User
Pudzian
Dobra robota.
Trochê krótko, ale wra¿enie zrobi³o
Masta
Skoñczy³o siê tak, jak siê skoñczyæ musia³o.
Dominacja fizyczna, ale co wed³ug mnie najwa¿niejsze-charakter.
Pudzianowski to urodzony zwyciêzca, Najman jest leszczem, i to dzisiaj wysz³o.
Mariusz techniki ma zero(u³o¿enie rak przy lowkicku chocia¿by) i ró¿nie to mo¿e byæ z klasowym rywalem.
Moderator
Jakie low-kick'i, jaka szybko¶æ! Szacunek Mario!
Come on Andy !
Fed-Expresso napisał:
Mariusz techniki ma zero(u³o¿enie rak przy lowkicku chocia¿by) i ró¿nie to mo¿e byæ z klasowym rywalem.
Za to si³± rozniesie ka¿dego
Brawo Mario
Masta
No tak jak wy¿ej zosta³o napisane:
si³a, i nieprawdopodobna moim zdaniem dynamika jak na tê masê: nadcz³owiek.
Prawdopodobnie to jedyna s³uszna taktyka jaka mo¿e przy¶wiecaæ Pudzianowi.
Wjazd czo³giem, 30-40 sek walki i po zabawie.