mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Ojciec Chrzestny
szeva napisał:
Dun, a nie słyszałeś o czymś takim jak bet 365 bądź betfair
?
A co to? xDDDDDDDD
No cóż Robertinho, szkoda w takim razie, że Roker nie gra dziś w tenisa tak jak Messi w piłkę. Byłoby pozamiatane.
Moderator
Bp, wykładka na forhend, w pół siatki.
Ojciec Chrzestny
Ile jest? na ls ciągle po 40, od jakichś 3 minut.
User
Juz po secie 6/4 Rafa.
Moderator
Nadal 6-4. W sumie dla kogoś z boku to musi być komiczny mecz. Jeszcze raz okazuje się, że jak źle by Rafa nie grał, Fed i tak nic z tym nie zrobi; czyli w sumie wszystko zgodnie z przedmeczowymi przewidywaniami. Teraz jeszcze jeden secik wtapiania wszystkich ważnych piłek i po bólu.
Ojciec Chrzestny
Zdaje się, że Kubek się powinie na ostatniej prostej do 3 z rzędu mastersa w tym terminie. A szkoda, bo życzyłem i wciąż życzę Mu tego.
DUN I LOVE napisał:
Zdaje się, że Kubek się powinie na ostatniej prostej do 3 z rzędu mastersa w tym terminie. A szkoda, bo życzyłem i wciąż życzę Mu tego.
Ta zniewaga zostanie Ci zapamietana przy naszym najblizszym pojedynku w MTT
Ojciec Chrzestny
Włączyłem się do oglądania na końcówkę 1 gema 2 seta, totalne dno. Ostatnia akcja tej rozgrywki to idealne podsumowanie tego chyba.
User
Co za piłka na rebreak. To teraz poproszę powtórke z Gulbisa.
Hiszpan znowu nie potrafi utrzymać przewagi przełamania i podobnie jak w pierwszym secie, Federer tuż po stracie serwisu odrabia stratę. Słaby ten mecz, niestety.
Moderator
Ja nie wiem, co musi jeszcze Rafa zrobić, żeby przegrać ten mecz. Gra wykładki, wywala proste piłki dość często. Właśnie oddał podanie bez walki.
Last hit for Wimby
Blue napisał:
A ja poproszę o dwanaście hinduskich prostytutek do mojego pokoju, najlepiej zaraz
User
Weszłaby Rezai na kort to pokazałaby panom jak się gra finały Patrzę na twarz Nadala i widzę wymalowany wstyd za taką grę przed rodakami.
User
COA napisał:
Blue napisał:
A ja poproszę o dwanaście hinduskich prostytutek do mojego pokoju, najlepiej zaraz
"Proście a będzie wam dane" Jasieńku kochany
Last hit for Wimby
Wam nie będzie dane
Ojciec Chrzestny
Widzę, że kolejna wtopa serwisowa od stanu 40-15.
O i jeszcze Real wyrównał.
Moderator
No, zaraz będzie po.
Zbanowany
Analityk tenisowy Blue Skutecznosc jego prognoz to 12%
Ostatnio edytowany przez rusty Hewitt (16-05-2010 18:11:57)
Dawaj Rafi, jeszcze tylko 3 gemy dziela nas od zwyciestwa
Last hit for Wimby
No ale Valladolid chyba jednak nie wyrówna. xDDD
*3/2 Rafa, dociągnij żesz to.