mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Ojciec Chrzestny
Je¿eli ju¿ jeste¶my przy Domañskim to mnie jedna rzecz naprawdê mocno denerwuje w Jego komentarzu. Mianowicie ta zabawa w hawk eye.
Zawodnik uderzy pi³kê, ta leci na drug± stronê kortu i Pan Witek: "Aut". Po chwili ta wpada wyra¼nie w kort i nag³a zmiana: "Anie, jednak w korcie".
70 tysiêcy razy s³ysza³em co¶ takiego podczas komentowanych przez Niego spotkañ.
Masta
Albo jak w po³owie wymiany przes±dza ju¿ jej losy.
Moderator
Kompromitacja ES, zamiast tenisistów po meczu, dwie gadaj±ce g³owy, ¿enada.
Ojciec Chrzestny
Robertinho napisał:
Kompromitacja ES, zamiast tenisistów po meczu, dwie gadaj±ce g³owy, ¿enada.
¯a³o¶æ, gdybym zna³ francuski ju¿ bym pisa³ skargê. Ludzie czekaj± na Ceremoniê, a oni gadaj± w najlepsze. No brak s³ów.
User
Wogóle dla mnie ta formu³a z Matsem i pani± Anabel (moim zdaniem do¶æ przeciêtnie znaj±c± siê na tenisie ) jest bardzo z³a i naprawdê niepotrzebna.
Administrator
Kto to nas zachwyca swoim cudnym komentarzem w meczu Feda?
Moderator
Ada¶!! Nawet nie wiesz jak siê cieszê ¿e wróci³. Choynowski jest debe¶ciak. I Sidor od razu przy nim rozkwita i ¿artowaæ zaczyna.
Masta
jaccol nie znasz Adama Ch. pseudonim "Choynowski"?
Administrator
To On bêdzie czê¶ciej tak smêdzi³?
ES mam od stycznia, jeszcze go nie s³ysza³em, na szczê¶cie...
Ojciec Chrzestny
Chorwatka Ana Ivanovic, Panie Karolu
Moderator
Buhahahahahahahahahahahahaha
Ojciec Chrzestny
Pan Karol posypa³ przed chwil±, na antenie ES, g³owê popio³em, jest ok.
Administrator
Ludzie, doinformujcie mnie, ten taki mega powolny to Choynowski? Je¶li tak, to jaka para komentowa³a spotkanie Gasqueta z Murray'em?
Ojciec Chrzestny
jaccol55 napisał:
Ludzie, doinformujcie mnie, ten taki mega powolny to Choynowski? Je¶li tak, to jaka para komentowa³a spotkanie Gasqueta z Murray'em?
Ten co teraz z Domañskim komentuje to Choynowski. Gaskita komentowa³ w drugiej czê¶ci Stopa.
User
Panowie Stopa i Sidor dzi¶:
Sidor: Pêk³a struna w rakiecie
Stopa: Strzeli³a struna w rakiecie wiesz?
Sidor: No przecie¿ mówiê ze pêk³a struna w rakiecie a Ty mi tu mówisz ze strzeli³a struna... Czy my aby na pewno siedzimy w tej samej kabinie? Mo¿e plecami do siebie co?
Stopa: (¶miech)
Buntownik z wyboru
Najnudniejszym i nabarardziej beznamiêtnym komentatorem tenisowym w eurosporcie jest Tomek Wolfke (jednog³o¶ne zwyciêstwo przez nokaut w pierwszej rundzie ).
Ostatnio edytowany przez Joao (26-05-2010 09:06:27)
Ojciec Chrzestny
Kurde, ju¿ my¶la³em, ¿e Sikorze ES podziêkowa³. Niestety, jest inaczej.
Masta
My¶lê, ¿e komentatorzy tenisa w Eurosporcie to hermetycznie zamkniêta grupa, gdzie niekiedy dopuszcza siê jakiego¶ m³okosa dla "od¶wie¿enia" atmosfery.
Tak¿e w zwi±zku z powy¿szych nie widzê szans na wymianê, jedynie dokoptowanie kogo¶ w roli asystuj±cego.
User
Nie macie wra¿enia ¿e Mieciu Sikora jest brzydko mówi±c zdrowo pie*olniety ? tego pseudokomentatora nie da sie sluchac
Ojciec Chrzestny
Szkoda, ¿e Smoku nie komentuje RG. Podczas AO by³ rewelacyjny, jak zazwyczaj zreszt±.