mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Ojciec Chrzestny
Jeżeli już jesteśmy przy Domańskim to mnie jedna rzecz naprawdę mocno denerwuje w Jego komentarzu. Mianowicie ta zabawa w hawk eye.
Zawodnik uderzy piłkę, ta leci na drugą stronę kortu i Pan Witek: "Aut". Po chwili ta wpada wyraźnie w kort i nagła zmiana: "Anie, jednak w korcie".
70 tysięcy razy słyszałem coś takiego podczas komentowanych przez Niego spotkań.
Masta
Albo jak w połowie wymiany przesądza już jej losy.
Moderator
Kompromitacja ES, zamiast tenisistów po meczu, dwie gadające głowy, żenada.
Ojciec Chrzestny
Robertinho napisał:
Kompromitacja ES, zamiast tenisistów po meczu, dwie gadające głowy, żenada.
Żałość, gdybym znał francuski już bym pisał skargę. Ludzie czekają na Ceremonię, a oni gadają w najlepsze. No brak słów.
User
Wogóle dla mnie ta formuła z Matsem i panią Anabel (moim zdaniem dość przeciętnie znającą się na tenisie ) jest bardzo zła i naprawdę niepotrzebna.
Administrator
Kto to nas zachwyca swoim cudnym komentarzem w meczu Feda?
Moderator
Adaś!! Nawet nie wiesz jak się cieszę że wrócił. Choynowski jest debeściak. I Sidor od razu przy nim rozkwita i żartować zaczyna.
Masta
jaccol nie znasz Adama Ch. pseudonim "Choynowski"?
Administrator
To On będzie częściej tak smędził?
ES mam od stycznia, jeszcze go nie słyszałem, na szczęście...
Ojciec Chrzestny
Chorwatka Ana Ivanovic, Panie Karolu
Moderator
Buhahahahahahahahahahahahaha
Ojciec Chrzestny
Pan Karol posypał przed chwilą, na antenie ES, głowę popiołem, jest ok.
Administrator
Ludzie, doinformujcie mnie, ten taki mega powolny to Choynowski? Jeśli tak, to jaka para komentowała spotkanie Gasqueta z Murray'em?
Ojciec Chrzestny
jaccol55 napisał:
Ludzie, doinformujcie mnie, ten taki mega powolny to Choynowski? Jeśli tak, to jaka para komentowała spotkanie Gasqueta z Murray'em?
Ten co teraz z Domańskim komentuje to Choynowski. Gaskita komentował w drugiej części Stopa.
User
Panowie Stopa i Sidor dziś:
Sidor: Pękła struna w rakiecie
Stopa: Strzeliła struna w rakiecie wiesz?
Sidor: No przecież mówię ze pękła struna w rakiecie a Ty mi tu mówisz ze strzeliła struna... Czy my aby na pewno siedzimy w tej samej kabinie? Może plecami do siebie co?
Stopa: (śmiech)
Buntownik z wyboru
Najnudniejszym i nabarardziej beznamiętnym komentatorem tenisowym w eurosporcie jest Tomek Wolfke (jednogłośne zwycięstwo przez nokaut w pierwszej rundzie ).
Ostatnio edytowany przez Joao (26-05-2010 09:06:27)
Ojciec Chrzestny
Kurde, już myślałem, że Sikorze ES podziękował. Niestety, jest inaczej.
Masta
Myślę, że komentatorzy tenisa w Eurosporcie to hermetycznie zamknięta grupa, gdzie niekiedy dopuszcza się jakiegoś młokosa dla "odświeżenia" atmosfery.
Także w związku z powyższych nie widzę szans na wymianę, jedynie dokoptowanie kogoś w roli asystującego.
User
Nie macie wrażenia że Mieciu Sikora jest brzydko mówiąc zdrowo pie*olniety ? tego pseudokomentatora nie da sie sluchac
Ojciec Chrzestny
Szkoda, że Smoku nie komentuje RG. Podczas AO był rewelacyjny, jak zazwyczaj zresztą.