mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Come on Andy !
Acapulco - Main Draw
[1] David Ferrer (ESP) vs [Q] Adrian Ungur (ROU)
[WC] Santiago Gonzalez (MEX) vs [WC] Daniel Garza (MEX)
Potito Starace (ITA) vs Pablo Cuevas (URU)
[LL] Horacio Zeballos (ARG) vs [7] Juan Monaco (ARG)
[4] Stanislas Wawrinka (SUI) vs Pablo Andujar (ESP)
[Q] Maximo Gonzalez (ARG) vs Fabio Fognini (ITA)
[SE] Milos Raonic (CAN) vs Carlos Berlocq (ARG)
[Q] Paul Capdeville (CHI) vs [6] Alexandr Dolgopolov (UKR)
[5] Albert Montanes (ESP) vs Daniel Gimeno-Traver (ESP)
[Q] Albert Ramos-Vinolas (ESP) vs Santiago Giraldo (COL)
[LL] Frederico Gil (POR) vs Filippo Volandri (ITA)
Victor Hanescu (ROU) vs [3] Nicolas Almagro (ESP)
[8] Juan Ignacio CHela (ARG) vs Eduardo Schwank (ARG)
Ruben Ramirez-Hidalgo (ESP) vs Łukasz Kubot (POL)
Pere Riba (ESP) vs [WC] Manuel Sanchez (MEX)
Thomaz Bellucci (BRA) vs [2] Fernando Verdasco (ESP)
User
Chyba najgorzej jak się dało wylosował Djokovic Llodra dysponuje argumentami pozwalającymi mu z powodzeniem "bić" się na betonie z każdym, no i do tego jest aktualnie w praktyce turniejowej. Z góry zakładam że będzie droga przez mękę, i wcale nie mam pewności co do tego kogo z tej dwójki w 1/4 będzie golił Marcos .
User
Fajny mecz się szykuję jako drugi na centralnym. Mam nadzieje, iż Rysiek ma już za sobą kontuzje i odprawi młodego i przereklamowanego Bułgara. Liczę na dobry meczyk.
Administrator
Dubaj - plan gier na poniedziałek
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Acapulco - plan gier na poniedziałek
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Delray Beach - plan gier na poniedziałek
Na 1 stronie można znaleźć wszystkie drabinki (singlowe, deblowe i kwalifikacyjne) oraz sprawdzić wyniki kwalifikacji.
User
Podglądam sobie właśnie freaka, i muszę chyba jednak zweryfikować poglądy, bo to raczej Rokerowi podczas losowania przytrafiła się większa krzywda Po profesorsku narazie pogrywa Erno hm może to zasługa nowej, bardziej konserwatywnej fryzury
Ostatnio edytowany przez Sydney (21-02-2011 10:38:30)
Come on Andy !
metjuAR napisał:
To teraz po drugi tytuł jazda.
Raczej marne szanse. Myślę że Roddick wycofa się z DB, co zresztą będzie mądrą decyzją..
Wczoraj naprawdę źle wyglądał, jakby przeziębiony czy co, do tego poobijany i z bolącym ramieniem. Raczej nie warto ryzykować czegoś poważnego.
Raddcik napisał:
metjuAR napisał:
Raczej marne szanse. Myślę że Roddick wycofa się z DB, co zresztą będzie mądrą decyzją..
Wczoraj naprawdę źle wyglądał, jakby przeziębiony czy co, do tego poobijany i z bolącym ramieniem. Raczej nie warto ryzykować czegoś poważnego.
Szczególnie w trakcie ceremonii było to widać, strasznie go cherlało. Jednak z drugiej strony, jeżeli nie teraz ma grać dużo to kiedy ? Po zakończeniu Miami do Queens Clubu rozegra pewnie 2 turnieje na clayu, w których raczej furory nie zrobi. Jak zagra w Delray Beach to organizatorzy ustawią jego pierwszy mecz na środę, później mecz, lub max. 2 w Davis Cupie, potem ponad tydzień odpoczynku i w sam raz na IW.
Come on Andy !
Bizon napisał:
Raddcik napisał:
metjuAR napisał:
Wczoraj naprawdę źle wyglądał, jakby przeziębiony czy co, do tego poobijany i z bolącym ramieniem. Raczej nie warto ryzykować czegoś poważnego.Jak zagra w Delray Beach to organizatorzy ustawią jego pierwszy mecz na środę
Nic z tego. Jest wyznaczony do gry jutro w nocy.
User
Raddcik i Bizon, obaj macie racje. Poobijany i osłabiony, ale to do czewrca jedyny okres (za wyjątkiem oczywiście Mastersow) kiedy może, a nawet musi grać i nabijać punkty. Co by nie zrobił to z jednej strony by było dobrze, a z drugiej źle. Ja jednak mimo wszystko myślę że zagra tutaj, tym bardie że drogę do finału ma dosyć łatwą, aby tylko Tipsarevicia przejść.
Come on Andy !
Boss kreczuje w meczu z Bubką.
1-6 1-0*. Oglądał ktoś ? dlaczego Ivan zszedł z kortu ?
Masta
Trzeba spytać Dawida.
User
Raddcik napisał:
Chciałem zacząć oglądać, ale nie zdążyłem. Szkoda mam nadzieje, że do Indian Wells się wyleczy.
User
metjuAR napisał:
. Ja jednak mimo wszystko myślę że zagra tutaj, tym bardie że drogę do finału ma dosyć łatwą, aby tylko Tipsarevicia przejść.
Ivo wyjdzie z naładowanym szotganem, i będzie po Tipsareviciu
Jeśli Rod zdecyduje się na występ, to tylko po to by zgarnąć tytuł, a jedynym realnym zagrożeniem dla Niego wydaje się być Big John
Miniaturowy Fed i z Gasqueta, i z Dimitrova
Sydney napisał:
Jeśli Rod zdecyduje się na występ, to tylko po to by zgarnąć tytuł, a jedynym realnym zagrożeniem dla Niego wydaje się być Big John
Nie zapominaj o Del Potro, to bez wątpienia będzie najgroźniejszy rywal dla Roddicka. Isner zaś jest od pewnego czasu w dosyć słabej formie, więc ciężko się spodziewać by tu miał zrobić furorę.
Come on Andy !
Roddick OUT
Andy Roddick withdraws from Delray championship
Andy Roddick, the top seed of the Delray Beach Tennis Championships, has pulled out a day after winning his 30th ATP title in Memphis.
Roddick, who grew up in nearby Boca Raton, was ill during his final Sunday and ended the match on a diving forehand winner that resulted in various scrapes and bruises.
He hasn't played this tournament since 2003.
http://www.sun-sentinel.com/news/palm-b … 8711.story
Jedyna słuszna decyzja Andy.
User
Raddcik napisał:
Miał jakiś problem z kolanem, który uniemożliwiał mu stuprocentowe poruszanie się po korcie. W 2 gemie drugiego seta poprosił o trainera i po krótkiej rozmowie poddał mecz.
User
Kolejny młody wilk poza burtą. Harrison w trzecim 5:7 z Serrą. Dimitrov nie jest osamotniony.
Ojciec Chrzestny
Isner za burtą. Amerykanin miał 4 piłki meczowe, przynajmniej o 1 za mało. Przegrał w niesamowitym TB 3m seta, gdzie Gabashvili triumfował w stosunku 15-13. Miło zaskoczył James, w 2 setach eliminując turniejową "7" - Benjamina Beckera.
Z Acapulco wycofał się jednak Milos Raonić. W jego miejsce do gry desygnowany został Daniel Munoz de la Nueva.
Kubot 7-5 6-0.
Administrator
Uwaga: Zostały uwzględnione różnice czasu!
Dubaj - plan gier na wtorek
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Acapulco - plan gier na wtorek
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Delray Beach - plan gier na wtorek
Transmisje
LiveScoreHunter
Wyniki wczorajszych spotkań można znaleźć na 1 stronie.
Administrator
Ojciec Chrzestny () był zaskoczony tak małą liczbą wycofań z turnieju w Dubaju - no to się doczekał dzisiaj... 4 mecze za nami i 2 krecze za nami... Lu i Baghdatis poddali swoje spotkania w pierwszym secie. Llodra ugrał 6 gemów z Djokoviciem, a spotkanie trwało... 63 minuty. Kola Dawidienko przegrał zaledwie 2 gemy, w niecałą godzinę. Z turniejem pożegnał się Victor Troicki, który przegrał 1-6 6-7(2) z Philippem Kohlschreiberem. Tym samym w drugiej rundzie zmierzy się on z innym niemieckim Filipem - Petzschnerem, który wczoraj wyeliminował po 3-setowej walce Andreasa Seppiego.