mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Tylko ten serwis beznadziejny Djoko go z tych break-pointów nie wypuści (co prawda sporo Rafa sam obronił świetnymi zagraniami, ale starczyło przełamać go 2 razy więcej i mecz by był zupełnie inny). Cieszą ataki przy siatce i ogólna pewność gry.
User
Na moje to będzie bardzo zacięty mecz, Roger na pewno myśli o tym by być tym pierwszym, który odprawi Serba. Mimo to coraz bardziej przekonuję się że tytuł wywiezie Nadal.
E:
Z furią Federer i mamy przełamanie w gemie otwarcia!
User
Federer 1:0 po przełamaniu.
Ostatnio edytowany przez polo90 (03-06-2011 15:56:46)
Administrator
Może zobaczymy w tym drugim spotkaniu trochę dobrego tenisa? Mieliśmy kilka zajawek, poprosimy więcej.
Panowie zaczęli z wysokiego C. Ciekawe, czy wystarczy im sił na prowadzenie meczu w tak szalonym tempie.
2-2
Novak chyba nie spodziewał się tak doskonałej gry Rogera.
Ostatnio edytowany przez anula (03-06-2011 16:19:27)
User
Raz, że panowie naprawdę grają super, dwa, że dawno nie widziałem takiego skoncentrowanego i dobrze grającego Feda. Oby tak dalej!
Administrator
Bardzo ładnie wybronił się Fed na 5-5.
User
Tiebreak zdominowane przez proste błędy. Panowie chyba bardzo zdenerwowani.
Administrator
No i mamy seta dla Federera!
Jeśli za wiele się nie zmieni w tym spotkaniu, będzie im bardzo ciężko skończyć pojedynek w dniu dzisiejszym...
User
1 warunek zwycięstwa Rogera spełniony. Come on Fed!
User
Myślę że Djoković jednak podniesie poziom swojego tenisa. Bo bardzo sfrajerzył w końcówce.
Administrator
No i mamy przełamanko. Ucieka spotkanie Djoko, ciekawe czy będzie w stanie je dogonić...?
filip.g napisał:
Myślę że Djoković jednak podniesie poziom swojego tenisa. Bo bardzo sfrajerzył w końcówce.
On już nie może wyżej go podnieść. Jedyna jego szansa, to obniżenie poziomu przez Rogera, który do tej pory gra znakomicie.
User
Bardzo mnie cieszy obrót spraw na korcie, trzeba w końcu Novaka trochę poskromić. W tej formie to Fedex bierze wimbla bez problemu.
Ostatnio edytowany przez rooney1 (03-06-2011 17:28:32)
Zbanowany
Świetnie gra Roger, nie oglądałem pierwszej partii ale w tej serwuje i gra znakomicie. Wyserwował już 8 asów.
User
anula napisał:
filip.g napisał:
On już nie może wyżej go podnieść. Jedyna jego szansa, to obniżenie poziomu przez Rogera, który do tej pory gra znakomicie.
Hmm nie wiem ale dla mnie Djoković wcale nie grał rewelacyjnie w pierwszym secie, szczególnie w końcówce. A teraz gra bardzo źle. Federer świetnie serwuje.
filip.g napisał:
..
Hmm nie wiem ale dla mnie Djoković wcale nie grał rewelacyjnie w pierwszym secie, szczególnie w końcówce. A teraz gra bardzo źle. Federer świetnie serwuje.
W 1 secie obydwaj ( jak dla mnie) grali znakomicie.
W drugim, Serb popełnia więcej błędów.