mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
A jednak nie, przełamanie powrotne i jest po 5:5. Go Roger!
Ojciec Chrzestny
Tb!
I genialna piłka na 2-0, Roger Federer.
E:
Kapitalne serwisy!
Fed 3 MP!
User
YEAH!!!!
Ojciec Chrzestny
Roger Federer kończy serię Djokovicia! Odkłada(?) plany Serba na pozycję #1.
Mistrzu, cóż za serwisy!
Koniec passy Novaka.
Brawo Roger nie spodziewałem się kapitalny serwis dzisiaj mecz oglądałem dopiero od 3 seta a więc, mamy 4 finał Nadal Federer czekam z niecierpliwością.
Administrator
Niesamowite spotkanie, aż chciałoby się oglądać więcej takich pojedynków.
ROOGEER!!!
Dzięki Ci za dzisiejszy mecz, byłeś świetny.
Oby serwis dopisał także w niedzielę, a będzie świetne widowisko.
Pytanie tylko, jak dzisiejszy mecz podziała na Serba. Czy się zdołuje po przerwanej passie i zacznie grać gorzej, czy też się zmobilizuje by trzymać wysoki poziom w dalszym ciągu.
Zbanowany
Śmiem twierdzić, że jeden z najlepszych meczów na RG 2011 jak nie najlepszy, niektóre akcje wprost bajeczne.
Świetny serwis 18 asów mówi samo za siebie.
User
Uff jak dobrze Jest finał marzeń.
Administrator
Roland Garros - plan gier na sobotę
Kort Philippe Chatrier, start o godz. 15:00.
Finał WTA
Juan Sebastian Cabal (COL)/Eduardo Schwank (ARG) vs [2] Max Mirnyi (BLR)/Daniel Nestor (CAN)
Wszystkie dotychczasowe wyniki można znaleźć na 1 stronie wątku.
Zbanowany
Ktoś w końcu musiał przełamać tę passę, ale Djokovic też grał bardzo dobrze.
Roger stracił w 4 pierwszych gemach jeden punkt przy swoim serwisie to rzecz niesamowita.
User
To ja starym zwyczajem trochę pomarudzę. Bekhend miał zbyt mało energii, słabiutko przy drugim podaniu, a pomysły jakie mu przychodziły go głowy, wołały o pomstę do nieba. Pocieszam się tym, że Nadal nie ma lepszego returnu od Nowaka, toteż jeśli Szwajcar do niedzieli nie zapomni pierwszego serwisu, to będzie ciekawie. Może nawet urwie ze dwa sety .
Serenity napisał:
ROOGEER!!!
Dzięki Ci za dzisiejszy mecz, byłeś świetny.
Oby serwis dopisał także w niedzielę, a będzie świetne widowisko.
Pytanie tylko, jak dzisiejszy mecz podziała na Serba. Czy się zdołuje po przerwanej passie i zacznie grać gorzej, czy też się zmobilizuje by trzymać wysoki poziom w dalszym ciągu.
Takie mecze, jak ten dzisiejszy nie zdarzają sie Rogerowi zbyt często, więc nie sądzę żeby to zdołowało Novaka. Serb zrzuci też z siebie presję wygrywania, co na pewno wyjdzie mu na korzyść.
Nie zagrał źle. Po prostu Szwajcar zagrał rewelacyjnie. Moim zdaniem zagrał najlepszy mecz w całej historii swoich występów na RG.
Kocham Cię KRÓLU!
Piękny mecz w wykonaniu Feda, jak za starych czasów. Djoko cwaniaczku i co teraz?
User
Juan napisał:
To ja starym zwyczajem trochę pomarudzę. Bekhend miał zbyt mało energii, słabiutko przy drugim podaniu, a pomysły jakie mu przychodziły go głowy, wołały o pomstę do nieba. Pocieszam się tym, że Nadal nie ma lepszego returnu od Nowaka, toteż jeśli Szwajcar do niedzieli nie zapomni pierwszego serwisu, to będzie ciekawie. Może nawet urwie ze dwa sety
.
Ja też uważam, że ten mecz aż taki dobry nie był. Federer głównie serwował. Djoković momentami grał bardzo źle. Przyzwoity poziom ratowały jednak co jakiś czas pojawiające się kosmiczne zagrania. W finale stawiam jednak na Rogera.