mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Pusher
jaccol55 napisał:
tsonga34 napisał:
Nie wiem co tu powiedzieć, idziemy na pięć setów
Choć jednemu humor dopisuje.
Wynik wygląda nawet przyzwoicie, ale kto ogląda, ten widzi, że tu kompletnie nie ma walki.
Zbanowany
Świetne zagrania przeplatają się z tragicznymi returnami, co zrobić.
Ojciec Chrzestny
Samurray napisał:
Wynik wygląda nawet przyzwoicie, ale kto ogląda, ten widzi, że tu kompletnie nie ma walki.
Chyba idealne podsumowanie tej fantastycznej rywalizacji. Z tak słabym Nadalem Roger tutaj jeszcze nie grał, a...chyba jednak 3 sety będą. Dramat.
Zbanowany
Szybkie gemy serwisowe, dobra wracam na mecz
Ojciec Chrzestny
Another generous donation of a major to Nadal from the Federer foundation.
LOL.
Moderator
Żeby on kiedyś tak zagrał z Rafą w ważnych momentach.
Ojciec Chrzestny
Robertinho napisał:
Żeby on kiedyś tak zagrał z Rafą w ważnych momentach.
W zasadzie tylko w tym gemie. Poprzednie przełamanie to była konsekwencja błędu Nadala (mówię o tych wcześniej wykorzystanych BP).
Administrator
Cuda jakie, czy co?
User
Jeżeli ktoś jeszcze wierzy w Fedzia (w końcu jest 6*/5 w trzecim) mam przytaczać, że Nadal jeszcze nigdy nie przegrał meczu prowadząc 2/0 w setach?
Ojciec Chrzestny
Barty napisał:
Jeżeli ktoś jeszcze wierzy w Fedzia (w końcu jest 6*/5 w trzecim) mam przytaczać, że Nadal jeszcze nigdy nie przegrał meczu prowadząc 2/0 w setach?
Nieważne, dobrze, że chociaż przez chwilę mamy (Federaści znaczy się) coś z tego finału. Ale zagrał teraz.
Moderator
Przecież ten Nadal jest naprawdę potwornie słaby. Kiedy Fed przyciśnie, Hiszpan nie istnieje. Przestań się Roger kompromitować i chociaż spróbuj wygrać.
Administrator
Barty napisał:
A ktoś grał z tak słabym Nadalem jak w tej chwili (w tej konkretnej)?
User
Widownia jeszcze powinna buczeć jak Nadal zagrywa tak się zachowuje.
Moderator
jaccol55 napisał:
Barty napisał:
Grał. Del Potro w półfinale USO 09.
Administrator
Robertinho napisał:
jaccol55 napisał:
Barty napisał:
Grał. Del Potro w półfinale USO 09.
Chodziło mi o wyciąganie spotkania ze stanu 0-2.
Ojciec Chrzestny
ROGER FEDERER! 7-5 w 3 secie!