mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Moderator
Haas będzie kończył mecz, teoretycznie wystarczy wygrać 2 gemu i do szatni, ale można też solidnie utrudnić sobie życie. Misza gra z Ferrero, mógby Michaś dla odmiany zagrać jak człowiek.
Ostatnio edytowany przez Robertinho (23-06-2009 08:13:44)
User
COA napisał:
akurat w trakcie spotkania Roda z Chardym na korcie nr 19873 gra Domachowska
I Ile Martita pogra 50 minut ? No może godzine z rozgrzewką Takze noł stres , czwartego i piątego seta na pewno pokażą
Mnie to np. najbardziej interesuje czy powstanie taka para w drugiej rundzie jak :
Murray vs Gulbis
Moderator
Uwielbiam Simona Reeda, nikt tak szybko nie zmienia zdania.
http://eurosport.yahoo.com/23062009/58/ … -best.html
Biedak nie wie, co ma myśleć. Jeszcze przedwczoraj Fed był starym pierdzielem, o lata świetlne odległym od dawnej formy, którego Murray wciągnie nosem; a teraz na podstawie meczu z Lu(!) stwierdza, że to Federer w najlepszym wydaniu. Ciekawe, jakie rewelacje przyniosą następne dni?
Administrator
DUN I LOVE napisał:
COA napisał:
na korcie nr 19873
Myślę, że na tak podrzędnych kortach nie ma kamer
Akurat na korcie nr. 5 jest bardzo prawdopodobne, że jest kamera. Wczoraj pokazywali piłki meczowe z kortu nr.6, to na 5 też pewnie mają kamerę.
Ostatnio edytowany przez jaccol55 (23-06-2009 09:21:32)
Ojciec Chrzestny
Robertinho napisał:
Uwielbiam Simona Reeda, nikt tak szybko nie zmienia zdania.
O tak Za to Bud Collins jest do bólu konsekwentny i stoi murem za czupurnym gwiazdorem z Dunblane
Sydney napisał:
Mnie to np. najbardziej interesuje czy powstanie taka para w drugiej rundzie jak :
Murray vs Gulbis
Raczej powstanie, ale wynik potencjalnej potyczki Andy'ego z Ernestsem jest bardzo przewidywalny. Przynajmniej ja prorokuje wyrównany mecz, w którym najważniejsze piłki padną łupem Szkota.
User
aś napisał:
A i powiem szczerze ze to Abu Dhabi Sport najgorsze nie jest. Czasami mam dość gadania pana Karola, natomiast komentatorzy arabscy, bo chyba tacy tam siedza, są wyjątkowo cisi. W dodatku między gemami nie ma przerwy, w ogóle podczas transmisji nie ma reklam co jest bardzo fajne. Dlatego polecam ten program, zwłaszcza tym którzy nie posiadają PS
Wielkie dzięki za info, Aś. W końcu mogę obejrzeć Wimbla. . Obraz bardzo dobry a komentatorzy rzeczywiście nie są przesadnie głośni. Dodam tylko, że ten program jest dostepny na Cyfrze +, kanał nr 341.
Ojciec Chrzestny
Del Potro już miażdży. te 3 stracone gemy w 1 secie to był chyba wypadek przy pracy W drugim już 6-1 czyli powoli standardowy wynik Haas dzięki Bogu wyszedł tylko na 2 gemy.
Swój mecz zaczął Dimitrov, mam nadzieję, że wygra, bo chciałbym go zobaczyć na dużym ekranie. 2 runda z Roddickiem to duże prawdopodobieństwo, że tak właśnie się stanie
Na chwilę obecną 6-3 Grigor, Vamos
Mayer def. Hernandez 60 60 63
Moderator
Haas zrobił co miał zrobić. Tajna broń nie zawodzi, Klementynka dostała 6 gemów, mam nadzieję, że Hewitt wygra z Gineprim.
Grigor krecz Nie wie ktoś może, co mu się stało?
Ojciec Chrzestny
Hewitt opanował sytuację. Zaczął od 1-4, ale od tego czasu idzie jak po maśle. No, godny odnotowania jest fakt, że nie gra z jakimś egoistą, wręcz przeciwnie
Del Potro zagrał ponoć bardzo dobre spotkanie. Wedle opinii userów MTF Hewitt powinien się poważnie zastanowić zanim wyjdzie na kort na pojedynek 2 rundy. DelPo mnie zaskakuje. Tak patrzę na to co on robi i jak tak dalej będzie się rozwijał i zdrowie dopisze to nie będzie szlema, który nie będzie w jego zasięgu.
User
Robert napisał:
Wielkie dzięki za info, Aś. W końcu mogę obejrzeć Wimbla. . Obraz bardzo dobry a komentatorzy rzeczywiście nie są przesadnie głośni. Dodam tylko, że ten program jest dostepny na Cyfrze +, kanał nr 341.
Dzięki chłopie
Ojciec Chrzestny
Robertinho napisał:
Kolano. Niestety, nie jest to dobra wróżba, o ile jakakolwiek kontuzja może być dobrym znakiem na przyszłość.
Moderator
No pięknie, już na kwins klabie miał obwiązane, a te poślizgi mroziły mi krew w żyłach. Chyba na Monfilsa się w tym elemencie zapatrzył, a to najgorszy możliwy wzór.
User
DUN I LOVE napisał:
Robertinho napisał:
Kolano. Niestety, nie jest to dobra wróżba, o ile jakakolwiek kontuzja może być dobrym znakiem na przyszłość.
Ale jakoś poślizgnął się i upadł, czy po prostu nagle mu to się odnowiło ?
Last hit for Wimby
Roddick na razie 6/3 7/6 0-0, gra mocno średnia, ale wynik i tak bardziej wyrównany niż to wygląda.
User
Blue napisał:
Robert napisał:
Dzięki chłopie
Nie ma za co. Akurat czytałem posty z wczorajszego dnia i trafiłem na post Aś z informacją o tym kanale. Znalezienie go zajęło mi minutę. Tych arabskich kanałów jest tyle, że głowa mała. W końcu na coś się to przydało.
Rod 2-0 w setach. Poziom meczu jest średni. W pierwszym secie Chardy był wyraźnie spięty. Teraz to trochę lepiej wygląda, ale tak czy inaczej to za mało nawet na seta. A Andy nie musi niczego szczególnego pokazywać.
Ostatnio edytowany przez Robert (23-06-2009 14:57:55)
Moderator
Rod seta przegrał. Ty Syd masz jakieś wtyki tam?
User
Niestety nie . Chardy juz posprzątany i pozamiatany Na tym poziomie z takim rywalem nie mozna grac dobrze fragmentarycznie .
Jak mysli8cie czy Schwank ma jakies szanse z Wawrinką . Ale powaznie sie pytam
Ojciec Chrzestny
Sydney napisał:
Jak mysli8cie czy Schwank ma jakies szanse z Wawrinką . Ale powaznie sie pytam
Moim zdaniem, żadnych.
Last hit for Wimby
Blue napisał:
Roddick 4-6 w 3
Już, nacieszyłeś się ?