mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Moderator
Haas bêdzie koñczy³ mecz, teoretycznie wystarczy wygraæ 2 gemu i do szatni, ale mo¿na te¿ solidnie utrudniæ sobie ¿ycie. Misza gra z Ferrero, mógby Micha¶ dla odmiany zagraæ jak cz³owiek.
Ostatnio edytowany przez Robertinho (23-06-2009 08:13:44)
User
COA napisał:
akurat w trakcie spotkania Roda z Chardym na korcie nr 19873 gra Domachowska
I Ile Martita pogra 50 minut ? No mo¿e godzine z rozgrzewk± Takze no³ stres , czwartego i pi±tego seta na pewno poka¿±
Mnie to np. najbardziej interesuje czy powstanie taka para w drugiej rundzie jak :
Murray vs Gulbis
Moderator
Uwielbiam Simona Reeda, nikt tak szybko nie zmienia zdania.
http://eurosport.yahoo.com/23062009/58/ … -best.html
Biedak nie wie, co ma my¶leæ. Jeszcze przedwczoraj Fed by³ starym pierdzielem, o lata ¶wietlne odleg³ym od dawnej formy, którego Murray wci±gnie nosem; a teraz na podstawie meczu z Lu(!) stwierdza, ¿e to Federer w najlepszym wydaniu. Ciekawe, jakie rewelacje przynios± nastêpne dni?
Administrator
DUN I LOVE napisał:
COA napisał:
na korcie nr 19873
My¶lê, ¿e na tak podrzêdnych kortach nie ma kamer
Akurat na korcie nr. 5 jest bardzo prawdopodobne, ¿e jest kamera. Wczoraj pokazywali pi³ki meczowe z kortu nr.6, to na 5 te¿ pewnie maj± kamerê.
Ostatnio edytowany przez jaccol55 (23-06-2009 09:21:32)
Ojciec Chrzestny
Robertinho napisał:
Uwielbiam Simona Reeda, nikt tak szybko nie zmienia zdania.
O tak Za to Bud Collins jest do bólu konsekwentny i stoi murem za czupurnym gwiazdorem z Dunblane
Sydney napisał:
Mnie to np. najbardziej interesuje czy powstanie taka para w drugiej rundzie jak :
Murray vs Gulbis
Raczej powstanie, ale wynik potencjalnej potyczki Andy'ego z Ernestsem jest bardzo przewidywalny. Przynajmniej ja prorokuje wyrównany mecz, w którym najwa¿niejsze pi³ki padn± ³upem Szkota.
User
a¶ napisał:
A i powiem szczerze ze to Abu Dhabi Sport najgorsze nie jest. Czasami mam do¶æ gadania pana Karola, natomiast komentatorzy arabscy, bo chyba tacy tam siedza, s± wyj±tkowo cisi. W dodatku miêdzy gemami nie ma przerwy, w ogóle podczas transmisji nie ma reklam co jest bardzo fajne. Dlatego polecam ten program, zw³aszcza tym którzy nie posiadaj± PS
Wielkie dziêki za info, A¶. W koñcu mogê obejrzeæ Wimbla. . Obraz bardzo dobry a komentatorzy rzeczywi¶cie nie s± przesadnie g³o¶ni. Dodam tylko, ¿e ten program jest dostepny na Cyfrze +, kana³ nr 341.
Ojciec Chrzestny
Del Potro ju¿ mia¿d¿y. te 3 stracone gemy w 1 secie to by³ chyba wypadek przy pracy W drugim ju¿ 6-1 czyli powoli standardowy wynik Haas dziêki Bogu wyszed³ tylko na 2 gemy.
Swój mecz zacz±³ Dimitrov, mam nadziejê, ¿e wygra, bo chcia³bym go zobaczyæ na du¿ym ekranie. 2 runda z Roddickiem to du¿e prawdopodobieñstwo, ¿e tak w³a¶nie siê stanie
Na chwilê obecn± 6-3 Grigor, Vamos
Mayer def. Hernandez 60 60 63
Moderator
Haas zrobi³ co mia³ zrobiæ. Tajna broñ nie zawodzi, Klementynka dosta³a 6 gemów, mam nadziejê, ¿e Hewitt wygra z Gineprim.
Grigor krecz Nie wie kto¶ mo¿e, co mu siê sta³o?
Ojciec Chrzestny
Hewitt opanowa³ sytuacjê. Zacz±³ od 1-4, ale od tego czasu idzie jak po ma¶le. No, godny odnotowania jest fakt, ¿e nie gra z jakim¶ egoist±, wrêcz przeciwnie
Del Potro zagra³ ponoæ bardzo dobre spotkanie. Wedle opinii userów MTF Hewitt powinien siê powa¿nie zastanowiæ zanim wyjdzie na kort na pojedynek 2 rundy. DelPo mnie zaskakuje. Tak patrzê na to co on robi i jak tak dalej bêdzie siê rozwija³ i zdrowie dopisze to nie bêdzie szlema, który nie bêdzie w jego zasiêgu.
User
Robert napisał:
Wielkie dziêki za info, A¶. W koñcu mogê obejrzeæ Wimbla. . Obraz bardzo dobry a komentatorzy rzeczywi¶cie nie s± przesadnie g³o¶ni. Dodam tylko, ¿e ten program jest dostepny na Cyfrze +, kana³ nr 341.
Dziêki ch³opie
Ojciec Chrzestny
Robertinho napisał:
Kolano. Niestety, nie jest to dobra wró¿ba, o ile jakakolwiek kontuzja mo¿e byæ dobrym znakiem na przysz³o¶æ.
Moderator
No piêknie, ju¿ na kwins klabie mia³ obwi±zane, a te po¶lizgi mrozi³y mi krew w ¿y³ach. Chyba na Monfilsa siê w tym elemencie zapatrzy³, a to najgorszy mo¿liwy wzór.
User
DUN I LOVE napisał:
Robertinho napisał:
Kolano. Niestety, nie jest to dobra wró¿ba, o ile jakakolwiek kontuzja mo¿e byæ dobrym znakiem na przysz³o¶æ.
Ale jako¶ po¶lizgn±³ siê i upad³, czy po prostu nagle mu to siê odnowi³o ?
Last hit for Wimby
Roddick na razie 6/3 7/6 0-0, gra mocno ¶rednia, ale wynik i tak bardziej wyrównany ni¿ to wygl±da.
User
Blue napisał:
Robert napisał:
Dziêki ch³opie
Nie ma za co. Akurat czyta³em posty z wczorajszego dnia i trafi³em na post A¶ z informacj± o tym kanale. Znalezienie go zajê³o mi minutê. Tych arabskich kana³ów jest tyle, ¿e g³owa ma³a. W koñcu na co¶ siê to przyda³o.
Rod 2-0 w setach. Poziom meczu jest ¶redni. W pierwszym secie Chardy by³ wyra¼nie spiêty. Teraz to trochê lepiej wygl±da, ale tak czy inaczej to za ma³o nawet na seta. A Andy nie musi niczego szczególnego pokazywaæ.
Ostatnio edytowany przez Robert (23-06-2009 14:57:55)
Moderator
Rod seta przegra³. Ty Syd masz jakie¶ wtyki tam?
User
Niestety nie . Chardy juz posprz±tany i pozamiatany Na tym poziomie z takim rywalem nie mozna grac dobrze fragmentarycznie .
Jak mysli8cie czy Schwank ma jakies szanse z Wawrink± . Ale powaznie sie pytam
Ojciec Chrzestny
Sydney napisał:
Jak mysli8cie czy Schwank ma jakies szanse z Wawrink± . Ale powaznie sie pytam
Moim zdaniem, ¿adnych.
Last hit for Wimby
Blue napisał:
Roddick 4-6 w 3
Ju¿, nacieszy³e¶ siê ?