mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Masta
w 2 pojedynku Djokovic w ostatniej chwili odrobil strate przełamania(przy czynnym udziale Niko - DF przy 30-30).
Last hit for Wimby
Ahh, ten brak organów płciowych u Denki ;]
W tie-breaku wyrzuca 4 piłki... 4-0 dla Djokovica jak na razie.
User
Denko po raz kolejny w swoim stylu przewala seta, serwis dzisiaj kompletnie nie służy Rosjaninowi także czarno to widzę.
Masta
7-6 * Nole.
Jeśli Denko będzie ciągle cieniował w kluczowych momentach to Serb powinien to wygrać. Swoją drogą Djoko skazywany na klęskę podczas tego MC jest już bardzo blisko awansu do 1/2. a Nikołaj najpewniej zagra mecz o awans z Del Potro.
Ojciec Chrzestny
Kto teraz serwuje?
Mam na Ls 7-6 0-1, czyj serwis?
Masta
Denko 2-0 40-0 i jego serw
Last hit for Wimby
Jak kto nie widział matoła w życiu, zapraszamy do Szanghaju, 2 piłki, 2 razy rzut rakietą i piękna mimika twarzy.
Masta
0-3*
Ojciec Chrzestny
Kola już 5-0*, chyba czas się szykować na 3 seta powoli.
Last hit for Wimby
I do zera
Bardzo dobrze, jeszcze raz tak Kola
Ojciec Chrzestny
Ostro, nawet szprychy nie urwał
Normalnie grają, czy cos nie tak z Djoko?
Masta
7 gem z rzędu dla Denki, chyba to jednak on sobie zapewni awans do najlepszej "4" ale poczekajmy.
Masta
3-4 * w 3 secie. Walka widać na całego, wszak zwycięzca meczu ma zapewniony awans do kolejnej rundy.
User
Djokovic pierwszym półfinalistą
Dzisiaj pokonał Davydenke 7/6 0/6 7/5 po baaaardzo dziwnym meczu.
Brawo Novak, tylko te przestoje.. koncentracja, koncentracja..
więcej później
Ojciec Chrzestny
Ostro.
Wyłączyłem kompa przy 3-3 w 3 secie i nie sądziłem, że Nole to wygra, a tymczasem dał radę.
Na co jak na co, ale na zaciętość tych gier nie można narzekać, pod tym względem turniej nie zawodzi.
Kolejne dwa mecze za nami.
Jo, zaczyna mi trochę przypominac Michasia Jużnego; ogromny talent i możliwości , ale równocześnie pewna 'błazenada" na korcie, co nie wróży dobrze na przyszłośc.
Kolia dzisiaj trochę spięty, nerwowy, sporo serwisowych df i nb. Novak dobrze, choc w drugim secie miał potężny fizyczny dołek. Na koniec J.M. Ma chłopak charakter, nie odpuścił, choc faworytem nie był. Ciekawie zapowiada się mecz Juana i Dawidenki.
Masta
Spotkanie faktycznie bardzo dziwne, jednak ostatecznie to Nole wyszedł zwycięsko z tego pojedynku. Mnie prawdę mówiąc mocno zastanawia skąd u Dawidienki takie frajerstwo, może nie śledziłem dokładnie rozgrywek w ostatnich latach pod kątem jego meczów, jednak odnosze wrażenie że jakiś czas temu Denko nie miał problemów ze spalaniem psychicznym w decydujących momentach. Niech przykładem będzie chociażby tegoroczne Miami, gdzie bez żadnych kompleksów ograł Nadala i nie wydaje mi się by drżała mu tam ręka w kluczowych piłkach spotkania. Jeśli Kolia ulegał rywalom to na tle czysto sportowym, to oddawanie przewag w banalny sposób zupełnie mi do niego nie pasuje.
Roddick Out
Co za dno
Federer zagra ze Stepankiem. Roddick kontuzja prawej kostki. Podsumowuje to wszystko kiepski sezon dla Roddicka, w ktorym o dziwo udalo mu sie wygrac z Federerem, Nadalem i Djokovicem. Obawiam sie ze to poczatek konca Amerykanina...
Poki co Murray niszczy Simona 4:0 i 15:30 przy serwisie francuza.