mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Ojciec Chrzestny
Jak typujecie?
Myślę, że Roger jest w stanie powalczyć nawet o zwycięstwo, ale jak już mam typować na forum publicznym to: Nadal w 4.
Buntownik z wyboru
Mecze juniorów i weteranów toczą się w najlepsze. Niebo nad Paryżem już nie jest całkowicie zdominowane przez chmury. Wygląda na to, że dziś chociaż część meczu zobaczymy
Buntownik z wyboru
3-1 Federer (trzeba być optymistą )
User
Co tam w Paryżu. Burza zaraz zawiśnie nade mną, odłączą prąd i nie pozostanie mi nic
Federer zagrał mecz sezonu z Djokovicem, więc drugi raz tego nie powtórzy. Z biegiem lat regularność Rogerowi odchodzi. Z Rafą zresztą zawsze się spalał
Ojciec Chrzestny
asiek napisał:
Federer zagrał mecz sezonu z Djokovicem, więc drugi raz tego nie powtórzy. Z biegiem lat regularność Rogerowi odchodzi. Z Rafą zresztą zawsze się spalał
No patrz, jesienią w Londynie zagrał znakomity półfinał z Djoko, a dzień później w finale z Nadalem grał jeszcze lepiej.
Come on Andy !
Rafa 6-4 3-6 7-5 6-4.
User
Podskórnie czuję, że może byc niespodzianka, ale jednocześnie obawiam się kolejnego bolesnego sprowadzenia na ziemię.
Dobre jest to, że najgorsze (chyba) mamy już za sobą.
User
DUN I LOVE napisał:
asiek napisał:
No patrz, jesienią w Londynie zagrał znakomity półfinał z Djoko, a dzień później w finale z Nadalem grał jeszcze lepiej.
To tym bardziej potwierdza, że takie coś drugi raz się nie powtórzy
http://www.facebook.com/#!/pages/SportC … 1736082343
Jeśli mowa o typach, można typować a do wygrania jest czapka zwycięzcy.
Pusher
RN 67 64 64 64 RF
User
No to C'mon Roger!
Znowu mamy złą synchronizację głosu z dźwiękiem I oczywiście jeszcze Domański po swojemu krzyczy aut, zanmi piłka opadnie, czyli jakieś 2 sekundy za wcześnie to słychać...
Edit:
O, już poprawili to. Fed 3*/0! Rafa na razie 3 zaskakujące błędy z fh...
Ostatnio edytowany przez Barty (05-06-2011 13:22:16)
Ojciec Chrzestny
Domański z tą swoją "przewidywalnością" irytuje trochę mniej, gdy się patrzy na taką grę Rogera.
Szwajcar 3-0*!
Administrator
Coś za gładko idzie...
DUN I LOVE napisał:
Domański z tą swoją "przewidywalnością" irytuje trochę mniej, gdy się patrzy na taką grę Rogera.
Na razie to trzeba podziękować Nadalowi, który rozdaje prezenty na prawo i lewo.
Ojciec Chrzestny
robpal napisał:
Na razie to trzeba podziękować Nadalowi, który rozdaje prezenty na prawo i lewo.
To racja, ale chodzi mi o to, że ten słaby okres gry Nadala Roger potrafi dziś wykorzystać. Poprzednio różnie z tym bywało.
Ojciec Chrzestny
Podkręca tempo Nadal, ale to wciąż za mało na przełamanie powrotne. Znakomicie podaje Roger w momencie zagrożenia.
Administrator
Świetny serwis bardzo pomaga Szwajcarowi.
Btw, gdzie ten wasz deszcz?
Ojciec Chrzestny
...