mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Moderator
Haas wygrta³! Brawo Tommy, pokaza³ jaja, ¿e tak powiem.
Ojciec Chrzestny
Robertinho napisał:
No nie wiem jak prze³ama³ na 9-8 i serwis, mia³ 30-0 przy swoim podaniu i by³ 1 pi³ki od meczu. Wtenczas, ¿e tak powiem, zrobi³o siê 30-40 No, ale jak wspomnia³em wyci±gn±³ pomocn± d³oñ Marin
Zaskakuje mnie Levine, prowadzi ze Stanem mimo sporej straty w 1 secie. No ale "z 2-5 siê dobrze ci±gnie".
User
Ale siê mêcz± Ferrer ze Stepankiem graj± i graj± ale takie mecze s± najciekawsze. Szkoda tylko ¿e nie mam Polsat Sport Extra bo napewno to niez³e widowisko.
User
Levine i Oudin - amerykañskie rewelacje tegorocznego Wimbla! Czesto tutaj b³ysn±³ czyj¶ talenent, tak wiêc wró¿e im niez³± karierê
Ostatnio edytowany przez asiek (27-06-2009 15:01:01)
Moderator
DUN I LOVE napisał:
Robertinho napisał:
No nie wiem jak prze³ama³ na 9-8 i serwis, mia³ 30-0 przy swoim podaniu i by³ 1 pi³ki od meczu. Wtenczas, ¿e tak powiem, zrobi³o siê 30-40 No, ale jak wspomnia³em wyci±gn±³ pomocn± d³oñ Marin
Ziom, ale mówimy o Tommy'm Haasie!!!!! Samo to, ¿e po wyrównaniu stanu meczu w ogóle podj±³ jak±kolwiek walkê, ju¿ trzeba zapisaæ kred± w kominie.
DUN I LOVE napisał:
Zaskakuje mnie Levine, prowadzi ze Stanem mimo sporej straty w 1 secie. No ale "z 2-5 siê dobrze ci±gnie".
Ujmê to mniej subtelnie: Wawrinka to jednak idiota.
Lajton 2-0 setach.
Ostatnio edytowany przez Robertinho (27-06-2009 15:16:47)
Ojciec Chrzestny
Robertinho napisał:
Lajton 2-0 setach.
Z komórki piszesz czy w trakcie imprezy ?
Z punktu widzenia bycia Haasem to faktycznie jest to niesamowity wyczyn, ale podejrzewam, ¿e to dlatego, ¿e grali od 6-6 i Tommy dopiero "wchodzi³" w mecz. To go uratowa³o, bo pocz±tki zazwyczaj miewa du¿o lepsze ni¿ koñcówki
Niesamowite jest to, ¿e ten znakomicie wyszkolony zawodnik najdalej by³ w Wimblu w 4 rundzie. Tym dziwniejsze, ¿e dzi¶ w tenisa na trawie czuje lepiej od niego naprawdê niewielu graczy. Tak wiêc, ¿yczê mu pó³fina³u
Wawrinka siê ogarn±³ Dogoni³ Amerykanina i zd±¿y³ wygraæ seta przed TB
Levine'a sprawdzi³em. Wielka kariera mu nie grozi, 22 lata na karku. Niemniej w okolice 5060 miejsca ma szanse siê przesun±æ.
Masta
Tak w³a¶nie mi sie nie podoba³a gra Murraya w Queens, co¶ za ofensywnie tam sobie poczyna³. Z Troickim klasyczny okop, gdyby nie myli³ kolor nawierchnii by³bym przekonany ¿e spotkanie odbywa siê na cegle.
User
Patrz±c na uk³ad drabinki to marniutki Djokovic mo¿e zrobiæ pó³fina³. Ten go¶æ to ma szczê¶cie. Jak nie idzie to szczê¶cie zawsze dopisze.
Masta
Ja tam wierzê w Tommy'ego, oczywi¶cie g³owa mo¿e zawie¶æ zawsze ,ale zak³adaj±c, ¿e wytrzyma psychicznie Niemiec to powinien spokojnie ograæ Serba.
User
Ogl±da³am koñcówkê meczu Haasa na niemieckim DSF, komentator omal zawa³u nie dosta³ przy serwisie Tommy'ego, gdy Cilic mia³ breakpointy. Ale po meczu mu ul¿y³o
Ojciec Chrzestny
Jutro niedziela, dzieñ wolny. Od poniedzia³ku zaczynamy decyduj±ce fazy tegorocznego turnieju.
Oto tzw. "Sweet 16":
Hewitt - Stepanek
Berdych - Roddick
Murray - Wawrinka
Ferrero - Simon
Andreev - Haas
Sela - Djokoviæ
Verdasco - Karloviæ
Soderling - Federer
User
Hewitt, Ferrero, Haas. New Ballsy powracaj±
Mam nadzieje, ze Verdasco wygra ten mecz. Chocby nawet Ivo mialby strzelic 50 asow. To i tak zadziwiajace, ¿e samym serwisem sie tak daleko dochodzi w tunieju, w przypadku Chorwata.
Murray ladnie pyka kolejnych rywali, meczu nie ogladalem, wiec wiecej powiedziec mi nie wypada.
Moderator
Z tym Karlovicem to ¶liska sprawa. Wystarczy przegraæ 3 (s³ownie: trzy) pi³ki przy swoim serwisie i mo¿na wdupiæ mecz w trzech setach. Coraz powa¿niej zastanawiam siê nad kibicowaniem Nadalowi2 w meczu 4 rundy.
No w³a¶nie o to mi chodzi. Choæ to te¿ ró¿nie bywa z t± dyspozycj± serwisow± Iva. Wystarczy gorszy dzieñ i le¿y. Mam nadziejê, ¿e biedny Verdasco nie bêdzie chodzi³ w 4. rundzie ze zwieszon± g³ow± od jednego karo do drugiego.
Last hit for Wimby
a¶ napisał:
Bardzo sweet, zw³aszcza para pierwsza i ostatnia
Fakt, Stepanek i Federer s± tak samo sweet
Masta
Robertinho napisał:
Z tym Karlovicem to ¶liska sprawa. Wystarczy przegraæ 3 (s³ownie: trzy) pi³ki przy swoim serwisie i mo¿na wdupiæ mecz w trzech setach. Coraz powa¿niej zastanawiam siê nad kibicowaniem Nadalowi2 w meczu 4 rundy.
Ty ju¿ siê chyba ka¿dego rywala boisz
Gdyby Karlovic by³ tak potê¿ny, jak tu siê pisze, to zaszed³by raz w ¿yciu do 1/2 Mastersa lub dokona³ czegokolwiek interesuj±cego w Wielkim Szlemie. To zwyk³y drwal, który nie wie co ma zrobiæ gdy pi³ka wróci na jego stronê.
Wed³ug mnie Verdasco pop³ynie z Ivo, poniewa¿ Hiszpan ma czêsto ró¿ne dziwne pomys³y, a wystarczy ¿e przyjdzie mu do g³owy szalona akcja w Tb i bêdzie pozamiatane, a to , i¿ Nando kilka razy spróbuje zagrañ niemo¿liwych do wykonania jest pewne, pytanie tylko czy odbêdzie siê to w gemie przy 40-0 czy jak wspomnia³em podczas decyduj±cych pi³ke seta.