mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
User
Jak tak sobie czytam jak niektorzy wyciagaja jakies wnioski po tym jak roger przegral seta z kolshraiberem to mam niezly ubaw. Przeciez to nie ma znaczenia dla dalszych jego losow w turnieju,a jezeli tak to moze mu jedynie pomoc, dlaczego? Bo wygrywajac wszystkie mecze 3 ucho rosnie na nim presja w tych decydujacych meczach (1/2,final), kazdy dzien jest inny i to ze ktos dzisiaj gra tak nie znaczy ze jutro bedzie gral tak samo. Niektorzy ogladaja mecze przed tv i wydaje im sie ze wiedza duzo a tak naprawde nie maja pojecia jakie detale decyduj± o dyspozycji samych zainteresowanych. Ktos pisal"widze ze przyznaliscie mu juz 15 tytul"->co z tego ze ktos pisze ze Roger wygra tegorocznego wimbla, przeciez Roger nie bedzie tego czytal hehe. Kazdy ma swoje zdanie,ja sam uwazam ze ogladamy Rogera zmierzajacego po 6 tutul na trawie.
Ojciec Chrzestny
Rozpocz±³ siê kolejny, 6 dzieñ Wimbledonu. Trwaj± 2 mecze Panów. Berdych prze³ama³ Davydenkê w 1 secie. Bêdê zdziwiony jak Czech bêdzie mia³ tutaj wiêksze problemy. Wyniki, preferencje i ogranie na trawie zdecydowanie przemawiaj± na jego korzy¶æ.
Du¿o bardziej wyrównany jest mecz Stepanka i Ferru. Tutaj faworyta upatrywa³bym w Radku, ale wynik jest kwesti± bardzo otwart±.
EDIT:
Berdych 6-2
Stepanek ca³kiem nie¼le sobie radzi, dla sporej rzeszy by³ faworytem, a kursy u bukmacherów by³y wysokie Kto skorzysta³, ten mo¿e powoli zacieraæ rêce
Pozytywnie zaskakuje mnie Tomasiek. Dawno nie widzia³am u Czecha tak bojowego nastawienia i tak dobrej gry. Ciekawe jak siê to rozwinie.
Ostatnio edytowany przez anula (27-06-2009 13:14:07)
User
Swoj± drog±, jak dobrze pójdzie, to Czechy bêd± mia³y dwóch swoich reprezentantów w IV rundzie. Stepanek wygrywa 2:0 w setach z Ferrer'o, plus Berdych, który prawie wygra³ drug± partiê! Och...zazdroszczê im
User
Na korcie numer 2 zaczê³o siê inne bardzo ciekawe spotkanie Petzschner - Hewitt. Po pierwszych wymianach widzê, ¿e Niemiec bêdzie mia³ tutaj bardzo du¿o do powiedzenia. Gra niesamowicie ofensywnie, nie dziwie siê, ¿e nazywaj± go Picasso - naprawdê dobrze siê go ogl±da. Zobaczymy jak siê to rozwinie. Weiter Philipp!
Ojciec Chrzestny
Dysponujê tylko PSE, wiêc mia³bym pro¶bê do ogl±daj±cych w internecie o podzielenie siê linkami do transmisji
Zbanowany
Jak jestes zarejestrowany na betfair to wchodz tam, masz tam bardzo duzy wybor spotkan.
DUN I LOVE napisał:
Dysponujê tylko PSE, wiêc mia³bym pro¶bê do ogl±daj±cych w internecie o podzielenie siê linkami do transmisji
Berdych - Kolia - http://www.justin.tv/fromtvhockey
Ojciec Chrzestny
Dziêki Rusty, wreszcie kto¶ mi przypomnia³, ¿e mam tam konto
Wybór faktycznie bardzo du¿y, wybieram mecz Hewitt - Petzschner.
Po 4 w 1 secie.
EDIT:
Aniu, równie¿ dziêkujê
User
Ca³a masa linków zarówno do SopCast, zarówno do justin.tv tutaj:
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pozostale
Ojciec Chrzestny
PSE siê spisa³o
Znakomity mecz Ciliæ - Haas, który zosta³ wczoraj przerwany, za chwilê zostanie dokoñczony na antenie PSE
Ojciec Chrzestny
a¶ napisał:
Z tego co widzê Cilic wygra³ w tb. ; /
A¶, wczoraj skoñczyli przy po 6 w 5 secie, czyli graj± do przewagi 2 gemów.
A 4 seta faktycznie w TB wygra³ wczoraj Ciliæ
A a a bo to 5 jest xDDDDDD
Ok, ju¿ my¶la³am ¿e koniec, i zastanawia³am siê dlaczego mi wyniku nie podkre¶la .
No to wygl±da na to ¿e Tommy ma jeszcze szanse ; )
Ojciec Chrzestny
a¶ napisał:
No to wygl±da na to ¿e Tommy ma jeszcze szanse ; )
Nawet j± wykorzysta³ £atwo nie by³o, ale Marin poda³ pomocn± d³oñ, przy bp marnuj±c fh wyk³adki
Kurde, zaraz Roddick wygra seta. My¶la³em, ¿e napiszê dla Jana, ¿e 1 partiê wzi±³ Melzer. Zdaje siê jednak, ¿e nici z planu
Brawo Tommy . Widaæ ¿e siê odbudowa³. A¿ sobie sprawdzi³am z kim bêdzie gra³ nastêpny mecz, i wygl±da na to ¿e wpada na Pana Andreev'a. W sumie jakby na to nie patrzeæ s± spore szanse na awans dalej, chocia¿ 5-setówka te¿ mo¿e wp³yn±æ niekorzystnie na jego kondycje. Zreszt±, will see ; )