mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Last hit for Wimby
Dzi¶ w nocy mogli¶my sobie pos³uchaæ panów Tomaszewskich. Jako ¿e Tomek zawsze bredzi od rzeczy, jêczy, oj tak, doskonale, etc., to to co us³ysza³em od starszego Bohdana to przechodzi pojêcie ludzkie. Zaczynaj±c od przynajmniej piêciu pomy³ek co do danych graczy przed mecze, wzrostu, wyników, itp, pó¼niej wywód ¿e nie zna Isnera, ¿e to jaki¶ nowy talent, pó¼niej pieprzenie przez ca³y mecz o piêknym tenisie Serba, cudnej technice, o tym ¿e by³by wy¿ej gdyby nie kondycja, generalnie co drugi b³±d Novaka t³umaczony by³ przygotowaniem fizycznym. Andy natomiast jak ju¿ by³ o krok od zwyciêstwa zosta³ nazwany tenisist± niemy¶l±cym.
Podsumowuj±c, ogólnie p. Bohdana s³uchaæ mogê, ale na Boga, nie w meczach Roddicka i Djokovica, a tym bardziej ich obojga.
Administrator
Pan Bohdan jest bardzo stronniczy, ale innych komentatorów PSE bije na g³owê, wed³ug mnie. Reszty nie da siê s³uchaæ. Z tym, ¿e B. Tomaszewskiego albo siê lubi albo nienawidzi. Nie znam osoby pomiêdzy.
Ojciec Chrzestny
Lorek: "za chwilê na scenê wkracza Katarzyna Nowak"
Last hit for Wimby
xDDDDDDDDDDDDDD
A Murray nie lubi bananów
Ojciec Chrzestny
Tomasz Tomaszewski
Mecz Gonzalez - Melzer:
"Nie widzê w boksie Chilijczyka Larrego Stefanki, oni chyba siê rozstali, muszê to sprawdziæ"
Po chwili:
" O, Martin Rodriguez, a wiêc Larry Stefanki nie podró¿uje ju¿ z Gonzalezem".
Szybko siê zorientowa³, my¶la³em, ¿e do Wimbla to potrwa
Last hit for Wimby
Ojciec Chrzestny
Pocz±tek meczu Zverev - Simon, a Pan Lorek ju¿ zd±¿y³ zakomunikowaæ, ¿e Tomas "Berdia" Berdych korzysta ze zni¿ek na przejazdy czeskimi kolejami
Administrator
Wyj±tek potwierdza regu³ê.
A ja tak na temat pana Tomaszewskiego juniora (jaki on tam junior). Go¶æ mówi przy stanie 15-15, gdy odbieraj±cy pope³ni³ b³±d, ¿e to mo¿e mieæ wa¿ny wp³yw na dalszy przebieg spotkania itp. Normalnie ¿a³o¶æ cz³owieka bierze jak siê s³ucha tego typu wypowiedzi.
Masta
Generalnie je¶li kto¶ lubi komentatorstwo ukazane w tzw"krzywym zwierciadle", to stacja PSE zaspokaja tego typu potrzeby. Czasem ogl±daj±c "¦wiat wed³ug Tomaszewskich" mam wra¿enie, ¿e ci panowie ¿yj± na innej planecie.
jaccol55 napisał:
Wyj±tek potwierdza regu³ê.
A ja tak na temat pana Tomaszewskiego juniora (jaki on tam junior). Go¶æ mówi przy stanie 15-15, gdy odbieraj±cy pope³ni³ b³±d, ¿e to mo¿e mieæ wa¿ny wp³yw na dalszy przebieg spotkania itp. Normalnie ¿a³o¶æ cz³owieka bierze jak siê s³ucha tego typu wypowiedzi.
Tomaszewscy, to komentatorzy dla ludzi super zorientowanych w rozgrywkach tenisowych. ¯yczliwi obserwatorzy tego sportu, mog± nie¼le " zab³ysn±æ " w towarzystwie powtarzaj±c informacje podawane przed tê dwójkê. A¿ ci¶nie siê na usta powiedzenie " Jaki ojciec, taki syn".
Fed-Expresso napisał:
Generalnie je¶li kto¶ lubi komentatorstwo ukazane w tzw"krzywym zwierciadle", to stacja PSE zaspokaja tego typu potrzeby. Czasem ogl±daj±c "¦wiat wed³ug Tomaszewskich" mam wra¿enie, ¿e ci panowie ¿yj± na innej planecie.
100/100.
User
Teraz spotkanie Wozniacki-Dushevina komentuje para Sidor/Domañski je¶li siê nie myle. Przyznam, ¿e a¿ mi³o siê s³ucha. Pierwszy raz s³yszê takie lu¼ne gadki w tenisie. Panowie trochê w stylu panów Wyrzykowksiego/Jaroñskiego, Jewtucha/Kruka. Zamiast o grze to co¶ o panu Choynowskim, o Supronie. Idealnie umilaj± baloniarstwo WTA...
Ojciec Chrzestny
asiek napisał:
Teraz spotkanie Wozniacki-Dushevina komentuje para Sidor/Domañski je¶li siê nie myle. Przyznam, ¿e a¿ mi³o siê s³ucha. Pierwszy raz s³yszê takie lu¼ne gadki w tenisie. Panowie trochê w stylu panów Wyrzykowksiego/Jaroñskiego, Jewtucha/Kruka. Zamiast o grze to co¶ o panu Choynowskim, o Supronie. Idealnie umilaj± baloniarstwo WTA...
Zgadzam siê. Nosi³em siê od wczoraj z zamiarem pochwa³ dla tej pary. Dla mnie to bezkonkurencyjny duet, je¿eli chodzi o polskich komentatorów tenisa ziemnego.
Moderator
Sikora w meczu Tsongi:
"by³o kilka efektowych akcji, zaw³aszcza w wykonaniu Aliego" xDDDDDDDDDDDDD
A Karol Stopa ju¿ tak glêdzi, ¿e wytrzymaæ nie idzie, starszy pan Choynowski ma sto razy wiêcej entuzjazmu; i te ci±g³e polemiki z internautami, da³by¶ se ju¿ ch³opie spokój, bo to farsa siê robi, a nie komentowanie meczu, ¿al s³uchaæ co¶ sta³o z najlepszym kiedy¶ komentatorem tenisa.
Ostatnio edytowany przez Robertinho (26-05-2009 19:04:42)
Ojciec Chrzestny
Sikora jest niesamowity
Fed w tarapatach a ten nie wie jaki wynik jest Po co on tam w ogóle siedzi ?
Moderator
Karol Stopa:
"ale Argentyñczyk sfrajerzy³" I tak trzymaæ panie Karolu, dzi¶ lepsza zdecydowanie lepsza forma.
A Sikore ¿al komentowaæ, zerowa orientacja, kolega mi napisa³, ¿e on te mecze chyba z komentuje z kibla.
Moderator
Dzi¶ Lech Sidor siê nie popisa³, delikatnie mówi±c. Najpier wysz³o, ¿e pierwszy raz widzi Dimitrova na oczy, co jest raczej w±tpliwym powodem do dumy, potem po d³u¿szym namy¶le doszed³ do wnosku, ¿e Lundgren jednak Federera nie trenowa³.
User
"S³oñce ¶wieci, suchy kort a oni siê ¶lizgaj±. To niech se ³y¿wy kupi±."
Tekst Choynowskiego w trakcie wymiany Ju¿nego z Simonem...
Come on Andy !
"Dmitry Tursunov zmierzy sie jutro z kwalifikantem z Danii Frankiem Danceviciem xDDDDDDDDDD"
P. Karol S.