mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Ojciec Chrzestny
Robertinho napisał:
Mecze Federera komentuje Tomek Smokowski, w duecie z Sidorem; baaadzo przyjemnie się słucha.
Smokowski to super dziennikarz, o czym dobre kilka lat temu można było się przekonać w C+.
Masta
Popieram całkowicie, Tomek Smokowski to zdecydowanie elita dziennikarstwa sportowego. Bardzo duży zasób słownictwa, szybko formułowane myśli, ogromna wiedza merytoryczna, umiejętne oddanie ładunku emocjonalnego podczas spotkania.
User
Smokowski jest poprostu wspaniały, szkoda, że nie komentuje większej ilości spotkań.
Moderator
W tej samej lidze co Sikora gra Wolfke; zwykle grasuje w meczach, których nie oglądam na szczęście; dziś dowiedzieliśmy się, że studio prowadzą Mats Wilander i Lara Croft; potem Murray kilka razy odpowiadał na "pytanie Lary Croft".
Ostatnio edytowany przez Robertinho (22-01-2010 19:37:02)
User
Dokladnie Robert to ta sama polka niestety. Obie Kasie tez sa niesamowite ale widac uklady swoje robia i dalej
kalecza dziennikarstwo na antenie Eurosportu , ale pytam sie za jakie grzechy ?
User
A która to druga Kasia?
User
Sorry druga z nich na antenie PS , komentuje jakby przezywala orgazm nieustanny i trwajacy wiele godzin.
Tak to kazdy by chcial,zazdroszcze.
User
Ostatnio strasznie mnie denerwuje niejaki Karol Stopa. W każdej transmisji używa on conajmniej 3 razy słowa "manierka". Najświętszy Jezu! Manierka Tsongi tam to, Manierka zawodnicza Isnera owamto, tudzież dziwna tenisowa manierka Murraya.
Jestem w stanie wytrzymać używanie sformułowania "maniera zawodnicza", bo to coś znaczy, natomiast "manierka" nie znaczy dokładnie nic. Poorażka.
Moderator
Może chodzi mu o bidon?
Ojciec Chrzestny
To Kasia Strączy teraz komentuje? Właśnie 3 razy powtórzyła "Juan Carlos Del Potro".
User
Jej relacje nie mają ładu i składu i nie wiem naprawdę co ona robi w tym studio.
Masta
DUN I LOVE napisał:
To Kasia Strączy teraz komentuje? Właśnie 3 razy powtórzyła "Juan Carlos Del Potro".
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Padłem
User
Parę wtop naszych ulubieńców
Lech Sidor: mecz Wickmayer-Dulgheru 6-6 w 3 secie, a on zapowiada tie-breaka, na meczu Feda z Aadreevem powiedział, że rok temy w AO Kubot był 3R turnieju głównego
Witek Domański: 2 perełki z meczu Nadal-Kolba: Nadal poprawia włoski za uszkiem jak Sharapova , a jak Rafa wyrzucił drajwa to go wysyłał na naukę tego uderzenia do Sharapovej
User
Dzisiaj Pani Strączy naprawdę nieźle dokazuje.
Według niej Serena wygrała w 2009 3 turnieje Wielkoszlemowe: Australian Open, Wimbledon i Turniej Mistrzyń w Doha. Może ja jestem niedzisiejszy,ale Masters chyba się nie wlicza do WS ? xD
Po drugim secie statystyka serwisowa. Henin ma 50% pierwszego podania a Strączy na to- całkiem przystępna statystyka pierwszego serwisu u Belgijki. No nie powiedziałbym.
User
Jeśli już tak przytaczamy wpadki, to w meczu półfinałowym Murraya - Cilicem komentator, nie pamiętam już który, chyba ze trzy razy stwierdzał, że Szkot swój jedyny finał WS przegrał w Nowym Jorku z Nadalem
Moderator
Domański.
Masta
Mnie Witek mocno wkurza ostatnimi czasy, o ile w duecie go toleruję, tak podczas spotkań komentowanych samotnie jest niemal nie do zniesienia.
Zmienia opinie jak baba, co 5 minut ktoś inny przejął kontrolę nad meczem, co chwilę ktoś świetną piłką odwrócił spotkanie.
Chyba Domański za wiele już meczy widział by orzekać tam infantylne sądy.
Ojciec Chrzestny
Fed-Expresso napisał:
Zmienia opinie jak baba, co 5 minut ktoś inny przejął kontrolę nad meczem, co chwilę ktoś świetną piłką odwrócił spotkanie.
Chyba Domański za wiele już meczy widział by orzekać tam infantylne sądy.
Muszę z bólem serca przyznać, że często masz tak samo.
Masta
Ale mi za to nie płacą .
User
Miałem właśnie to samo napisać
Nie wolno czegoś takiego tolerować. W końcu forum mtenis jest tak samo poczytne jak wysoka oglądalność Eurosportu