mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
User
Jak tak sobie czytam jak niektorzy wyciagaja jakies wnioski po tym jak roger przegral seta z kolshraiberem to mam niezly ubaw. Przeciez to nie ma znaczenia dla dalszych jego losow w turnieju,a jezeli tak to moze mu jedynie pomoc, dlaczego? Bo wygrywajac wszystkie mecze 3 ucho rosnie na nim presja w tych decydujacych meczach (1/2,final), kazdy dzien jest inny i to ze ktos dzisiaj gra tak nie znaczy ze jutro bedzie gral tak samo. Niektorzy ogladaja mecze przed tv i wydaje im sie ze wiedza duzo a tak naprawde nie maja pojecia jakie detale decydują o dyspozycji samych zainteresowanych. Ktos pisal"widze ze przyznaliscie mu juz 15 tytul"->co z tego ze ktos pisze ze Roger wygra tegorocznego wimbla, przeciez Roger nie bedzie tego czytal hehe. Kazdy ma swoje zdanie,ja sam uwazam ze ogladamy Rogera zmierzajacego po 6 tutul na trawie.
Ojciec Chrzestny
Rozpoczął się kolejny, 6 dzień Wimbledonu. Trwają 2 mecze Panów. Berdych przełamał Davydenkę w 1 secie. Będę zdziwiony jak Czech będzie miał tutaj większe problemy. Wyniki, preferencje i ogranie na trawie zdecydowanie przemawiają na jego korzyść.
Dużo bardziej wyrównany jest mecz Stepanka i Ferru. Tutaj faworyta upatrywałbym w Radku, ale wynik jest kwestią bardzo otwartą.
EDIT:
Berdych 6-2
Stepanek całkiem nieźle sobie radzi, dla sporej rzeszy był faworytem, a kursy u bukmacherów były wysokie Kto skorzystał, ten może powoli zacierać ręce
Pozytywnie zaskakuje mnie Tomasiek. Dawno nie widziałam u Czecha tak bojowego nastawienia i tak dobrej gry. Ciekawe jak się to rozwinie.
Ostatnio edytowany przez anula (27-06-2009 13:14:07)
User
Swoją drogą, jak dobrze pójdzie, to Czechy będą miały dwóch swoich reprezentantów w IV rundzie. Stepanek wygrywa 2:0 w setach z Ferrer'o, plus Berdych, który prawie wygrał drugą partię! Och...zazdroszczę im
User
Na korcie numer 2 zaczęło się inne bardzo ciekawe spotkanie Petzschner - Hewitt. Po pierwszych wymianach widzę, że Niemiec będzie miał tutaj bardzo dużo do powiedzenia. Gra niesamowicie ofensywnie, nie dziwie się, że nazywają go Picasso - naprawdę dobrze się go ogląda. Zobaczymy jak się to rozwinie. Weiter Philipp!
Ojciec Chrzestny
Dysponuję tylko PSE, więc miałbym prośbę do oglądających w internecie o podzielenie się linkami do transmisji
Zbanowany
Jak jestes zarejestrowany na betfair to wchodz tam, masz tam bardzo duzy wybor spotkan.
DUN I LOVE napisał:
Dysponuję tylko PSE, więc miałbym prośbę do oglądających w internecie o podzielenie się linkami do transmisji
Berdych - Kolia - http://www.justin.tv/fromtvhockey
Ojciec Chrzestny
Dzięki Rusty, wreszcie ktoś mi przypomniał, że mam tam konto
Wybór faktycznie bardzo duży, wybieram mecz Hewitt - Petzschner.
Po 4 w 1 secie.
EDIT:
Aniu, również dziękuję
User
Cała masa linków zarówno do SopCast, zarówno do justin.tv tutaj:
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pozostale
Ojciec Chrzestny
PSE się spisało
Znakomity mecz Cilić - Haas, który został wczoraj przerwany, za chwilę zostanie dokończony na antenie PSE
Ojciec Chrzestny
aś napisał:
Z tego co widzę Cilic wygrał w tb. ; /
Aś, wczoraj skończyli przy po 6 w 5 secie, czyli grają do przewagi 2 gemów.
A 4 seta faktycznie w TB wygrał wczoraj Cilić
A a a bo to 5 jest xDDDDDD
Ok, już myślałam że koniec, i zastanawiałam się dlaczego mi wyniku nie podkreśla .
No to wygląda na to że Tommy ma jeszcze szanse ; )
Ojciec Chrzestny
aś napisał:
No to wygląda na to że Tommy ma jeszcze szanse ; )
Nawet ją wykorzystał Łatwo nie było, ale Marin podał pomocną dłoń, przy bp marnując fh wykładki
Kurde, zaraz Roddick wygra seta. Myślałem, że napiszę dla Jana, że 1 partię wziął Melzer. Zdaje się jednak, że nici z planu
Brawo Tommy . Widać że się odbudował. Aż sobie sprawdziłam z kim będzie grał następny mecz, i wygląda na to że wpada na Pana Andreev'a. W sumie jakby na to nie patrzeć są spore szanse na awans dalej, chociaż 5-setówka też może wpłynąć niekorzystnie na jego kondycje. Zresztą, will see ; )